Vedete din Romania

#ramona badescu #mamaia #festival

Ramona Badescu, gazda Festivalului Mamaia

ong> Ramona Badescu va fi prezentatoarea editiei din acest an a Festivalului Mamaia. Se pare ca desi organizatorii si actrita s-au inteles asupra detaliilor acestei colaborari, contractul nu s-a semnat inca, din cauza programului incarcat al vedetei.

Festivalul Mamaia se va desfasura anul acesta in perioada 17 - 23 august si promite schimbari importante. Una dintre acestea o are in centrul atentiei pe Ramona Badescu, actrita-consilier al primarului Romei, care va prezenta evenimentul. Organizatorii intentioneaza ca in acest fel sa aduca un plus de imagine pentru festival. 

Potrivit Ring, editia din 2009 are alocat un buget de 1.760.000 de lei, care este mai mic cu 20% fata de anul trecut. La capitolul agenda festivalului exista inca multe semne de intrebare: recitalurile nu au fost stabilite, desi preselectia pentru probele din cadrul festivalului s-au incheiat.

Ca in fiecare an, nu au lipsit scandalurile: transexualul Florin Moldoveanu , cunoscut sub numele de Naomi va participa si la editia din acest an a festivalului, desi l-a acuzat pe Madalin Voicu , presedintele juriului ca ar fi incercat sa-l excluda din concurs. Voicu a replicat insa, spunand ca acuzatiile vehiculate sunt false. ”Despre Naomi pot sa va spun ca are valoare ca artist, dar nu are caracter ca om”, a declarat presedintele juriului de la Mamaia, pentru “ring”.
  •   2009-07-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

L.V.

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii