Vedete din Romania

#sarcina ramona badescu #ramona badescu mama #vedete intern #ramona badescu

Ramona Badescu, mama la 50 de ani!

Ramona Badescu traieste o poveste impresionanta de dragoste alaturi de un acocat celebru: Narcis Godeanu. Mai mult, Ramona isi doreste nespus sa devina mama si nu ascunde acest lucru de nimeni.

 

Ramona Badescu nu mai este insa tanara. Vedeta a ajuns la varsta de 48 de ani, insa acest lucru nu o impiedica sa-si vada visul cu ochii. In plus, aceasta crede ca Narcis, este alesul inimii ei si este gata sa faca oricand marele pas, chiar daca avocatul este cu sapte ani mai tanar decat aceasta.

"A existat o discutie despre copil. A fost un moment extrem de emotionant despre care nu sunt pregatita sa vorbesc. Inca se poate pe cale naturala", a declarat vedeta pentru libertatea.ro.

Are insa si un plan de rezerva, in cazul in care nu reuseste sa ramana insarcinata pe cale naturala. Ramona Badescu poate apela oricand la pretiosul "depozit" pe care l-a facut la o clinica specializata in fertilizare din Elvetia. In urma cu aproape trei ani, aceasta a trecut printr-o procedura de recoltare de ovule, care, ulterior, au fost criogenate si vor putea fi folosite pentru procreere oricand donatoarea are nevoie de ele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare