Vedete din Romania

Ramona Badescu, prima infrangere politica

Cunoscuta actrita si cantareata de origine romana Ramona Badescu a suferit prima sa mare infrangere politica. Nu a reusit, asa cum si-ar fi dorit, sa obtina un post de consilier local la primaria din Roma, povesteste Click.

Vedeta a obtinut doar 54 de voturi din partea electoratului, foarte putin fata de cat se astepta nu atat ea, cat mai ales formatiunea care a pus-o pe liste si care miza serios pe notorietatea ei.

Actrita si prezentatoare de televiziune, Ramona Badescu sustine ca vestea celor 54 de voturi nu a descurajat-o, pentru ca in cariera politica este de-abia la inceput.

"Daca imi veneau 54 de spectatori la teatru, eram dezamagita , dar asa nu pot spune ca ma afecteaza foarte mult. Voi continua sa imi exprim ideile politice pana ma voi face auzita. Din pacate, nu am primit voturile de la romani, asa cum mi-as fi dorit. Cei care m-au votat au fost italienii, pentru ca romanii nu s-au prezentat la vot” a spus aceasta.

Se pare, insa, ca tocmai popularitatea de sex-simbol a brunetei i-a dat lovitura de gratie, subminandu-i credibilitatea.

"Da, sunt sigura ca nu m-au votat pentru ca sunt starleta. Oamenii au prejudecati , asta e clar, dar si eu am intrat de prea putin timp in politica. In doar trei saptamani nu aveam cum sa-i conving pe toti ca ideile mele sunt bune si ca merita puse in practica”, a mai adaugat focoasa olteanca.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare