Vedete din Romania

#ramona cucerit arab #arab miliardar ramona #ramona gabor miliardar

Ramona Gabor a cucerit un miliardar arab

Ramona Gabor a reusit sa il cucereasca pe miliardarul arab Mohamed Al Habtoor, cunoscut in Romania cu numele de Max.

De sarbatori, sora Monicai Columbeanu a petrecut cateva zile la hotelul Atlantis din Dubai, la o petrecere exclusivista organizata de Al Habtoor, informeaza Libertatea de joi.

Arabul este recunoscut pentru fastuoasele petreceri pe care le organizeaza in fiecare an de Revelion si la care isi invita prietenii din Romania.

Ramona Gabor nu este insa prima romanca ce il cucereste pe Max. El a mai avut relatii cu Mihaela Tudor (actuala iubita a fotbalistului Ianis Zicu), fostul manechin Andra Teodorescu, Oana Ionita si sora sa Elena, Loredana de la Trident sau vj-ul Alexandra Avram .

Mohamed Al Habtoor este unul dintre cei mai bogati oameni din lume, tatal lui fiind deja un obisnuit al topului realizat de revista Forbes, numarandu-se printre cele mai bogate 30 de persoane din statele arabe.

Una dintre companiile familiei, Al Habtoor Grup, a contribuit la construirea hotelurilor Burj Al Arab si Jumeirah Beach din Dubai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului