Sora mai mica a Monicai Columbeanu, Ramona Gabor, este suparata pe ziaristi pentru ca "sunt rautaciosi". In matinalul Antenei 1, Ramona a fost intrebata de Dani despre operatiile estetice pe care le-a suferit, lucru pe care bruneta nu l-a apreciat.

Atunci cand Dani Otil i-a adresat Ramonei un tir de intrebari despre operatiile estetice suferite, ea nu a fost incantata deloc. "Dar ce-i cu intrebarile astea?! Te credeam in stare de mai mult!", a fost reactia iritata a Ramonei.

Ramona s-a saturat de atentia pe care i-a adus-o contractul de publicitate cu clinica de chirurgie estetica. Daca contra unei reduceri substantiale, ea a fost nevoita sa fie subiectul unor articole despre recuperare si interventii , acum, ea pare nu mai vrea sa discute subiectul.

Cumnata lui Irinel a suferit trei interventii chirurgicale in acelasi timp: marire de sani , remodelare a nasului si implant de proteze gambiere pentru a-si infrumuseta picioarele. Recuperarea a fost foarte grea si incidentul i-a adus critici din partea unui psiholog cum ca ar avea un comportament nevrotic si respect de sine scazut.

Ramona este ingrijorata de expunerea ridicata pe care o are in presa si este ingrijorata ca ar putea sa-i dauneze: "Apar zilnic in ziare, o sa se plictiseasca lumea de mine, e mai bine sa nu mai apar asa des!"

  •   2009-01-27
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.