Vedete din Romania

#tv #concurs #ramona gabor

Ramona Gabor, premianta la muls vaca

Ramona Gabor se pricepe la munca “de jos”. Sora Monicai Columbeanu a castigat ultima editie a emisiunii in care vedetele se intrec in a-si demonstra talentul de gazde la o pensiune de la munte.

Ramona a iesit cu bine din incercarile la care sunt supuse vedetele care participa la aceasta emisiune organizata de ProTV. Ea a fost cea “care a varuit cel mai bine grajdul porcilor si a muls cu cea mai mare pricepere vaca ”, dupa cum noteaza Gardianul. Tanara a trecut cu bine si de proba ingrijirii copiilor turistilor de la pensiune, dar si cea a curatarii cartofilor de gandaci .

Vedetele care au fost invinse in ultima emisiune au fost Alin Oprea , Laura Lavric si Jean Paler, care au fost invinsi si de caldura, si de activitatile la care au fost supusi. De exemplu Laura Lavric a fost nevoita sa cheme Salvarea dupa ce a trebuit sa parcurga trei kilometri pe jos pentru a aduce apa pentru turistii cazati la pensiune, s-a urcat intr-un copac sa culeaga cirese pentru copii si a trebuit sa curete grajdurile animalelor. Medicii de pe Ambulanta au constatat ca interpreta de muzica populara facuse un puseu de tensiune si era slabita.

Sora Monicai Columbeanu a fost desemnata astfel castigatoarea editiei de vineri a emisiunii “Serviti, va rog!” de la ProTV, emisiune care este lider de audienta la intervalul sau orar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare