Vedete din Romania

#ramona gabor #cuplat #catalin plapcianu

Ramona Gabor s-a cuplat cu mister "bani gata"

Contactat telefonic, catalin plapcianu a declarat ca vrea sa fie discret.Nu vreau sa comentez. Nu sunt persoana publica, deci nu cred ca intereseaza pe cineva cu cine ma intalnesc eu sau cine e prietena mea

Tanar, frumos si cu un cont de milioane de euro, acestea sunt calitatile noului parte-ner de viata al Ramonei Gabor. De mai bine de trei saptamani, sora Monicai Columbeanu se intalneste cu unul dintre cei mai vanati burlaci mondeni, Catalin Plapcianu , devenit ce-lebru in urma pagubei de 350.000 mii de euro pe care i-a facut-o lui Ion Tiriac. Ramona si Catalin au fost vazuti in cele mai de fite restaurante din Capitala si au petrecut si un weekend la mare, in urma cu trei saptamani.

Desi toti cred ca Ramona este inca in cautarea marii iubiri, putini sunt cei care stiu ca aceasta a inceput de cateva saptamani o relatie cu un “crai de Dorobanti”, pe numele lui Catalin Plapcianu. Acestia s-au cunoscut prin intermediul celei mai bune prietene a Ramonei, un celebru manechin din Hunedoara, Bianca.

Prima data au iesit impreuna, toti trei, la un restaurant de pe Soseaua Nordului, unde au petrecut mai bine de cinci ore. Surse apropiate lor ne-au declarat: “S-au placut foarte mult si au continuat sa se vada, asa ca urmatorul weekend s-au revazut la mare, in Mamaia, unde Ramona a fost tot timpul insotita de sora ei, Monica”.

Ramona a acceptat invitatia lui Catalin de a petrece un weekend la mare, insa au convenit sa mearga separat si sa se intalneasca acolo. Astfel, cand toata lumea carcotea despre absenta lui Irinel Columbeanu la mare, Monica isi insotea sora mai mica nu la plaja, ci la intalnirea cu Catalin Plapcianu.

“Ramona era insotita in permanenta de Monica. Chiar si atunci cand s-au intalnit pe terasa de la Melody si in club, Ramona a fost sub atenta supraveghere a Monicai”, adauga aceeasi sursa. Recunoscut pentru gesturile cuceritoare pe care le face pentru cele ce ii intra in gratii, Catalin s-a oferit in nenumarate randuri sa-i puna la dispozitie, Ramonei, soferul sau personal si un Audi A8 pentru a se deplasa, insa aceasta a preferat sa “profite” de soferul surorii sale. “I-a cumparat Ramonei un telefon Vertu si i-a asigurat si un pachet integral la un centru de lux de infrumusetare”, ne-a spus un apropiat al Ramonei.

Cine e Catalin

Catalin Plapcianu este unul dintre baietii de bani gata din Dorobanti, familia sa fiind respectata in cercurile oamenilor de afaceri. Printre cuceririle acestuia s-au mai numarat Andreea Mantea, Simona Sensual si Claudia de la Sexxy. La sfarsitul lunii iunie 2008, Catalin si-a facut praf Lamborghini-ul de 350 mii euro, primind in urma asigurarii suma integrala de la compania de asigurari a lui Ion Tiriac. Acesta este actionarul majoritar intr-o firma de constructii , ce va crea un nou cartier rezidential in zona Militari, investitia ridicandu-se la peste 100 milioane de euro.

Cine e Ramona

Ramona, mezina familiei Gabor, are 19 ani si este studenta in anul al II-lea la Finante-Banci. Venita in Bucuresti din Bacau, sora Monicai n-a vrut sa stea in vila cumnatului Columbeanu, preferand sa-si inchirieze un apartament. In luna aprilie a acestui an, ea s-a despartit de iubit, un tanar de aceeasi varsta cu a ei, dar de conditie mai modesta. Monica a introdus-o in high-life-ul dambovitean, dar si in prezentari de moda.

Monica Columbeanu: "Este o simpla cunostinta"

Monica Columbeanu nu a negat faptul ca ea si sora sa il cunosc pe Catalin Plapcianu. Contactata telefonic, sotia lui Iri ne-a spus ca sora sa a facut cunostinta cu “baiatul de bani gata”. “Catalin este o simpla cunostinta. Este prieten cu o amica de-a Ramonei, top-model. Nu are nici o treaba cu el. De altfel, nici unul dintre ei nu a dorit sa inceapa o relatie”, ne-a spus Monica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului