Vedete din Romania

#implant silicon #rinoplastie #ramona gabor

Ramona Gabor sufera la frumusete

Ramona Gabor are dureri ingrozitoare si abia se poate ridica din pat. Totul din cauza celor trei operatii estetice pe care le-a suferit vineri: marirea sanilor , modelarea nasului si corectia gambelor.

Sora Monicai Columbeanu a hotarat sa se supuna la trei interventii chirurgicale in aceeasi zi, dar nu a anticipat ca recuperarea va fi atat de grea.

"Ma dor toate. Am fost inconstienta, nu trebuia sa-mi fac atatea operatii in aceeasi zi. Acum sper sa treaca repede aceasta perioada grea pentru mine, sa-mi revin, pentru ca nu mai suport sa ma aflu in starea asta", a declarat Ramona pentru Click!.

Ramona se afla la Izvorani, in casa cumnatului Irinel Columbeanu, unde este ingrijita cu atentie de mama.

Cel mai mare complex al Ramonei erau picioarele ei. Pentru a scapa de "paranteze", ea a apelat la proteze gambiere din silicon. Marirea de sani a fost facuta in speranta ca va primi mai multe oferte de a prezenta lenjerie intima pe podium.

Remodelarea nasului a fost motivata de faptul ca Ramona nu se considera foarte telegenica. Asistenta la " Un Show Pacatos ", sora Monicai se gandeste serios sa urmeze o cariera in televiziune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare