Vedete din Romania

# israela vodovoz testament #Israela Vodovoz

Rasturnare de situatie! Israela Vodovoz si Liviu nu au divortat. Cui raman cele 50 de milioane de euro

Israela Vodovoz s-a stins din viata pe 9 martie. Femeia de afaceri a lasat in urma o avere imensa, a carei valoare ajunge la 50 de milioane de euro.

Desi s-a spus ca Israela a lasat un testament prin care isi imparte averea intre sotul sau cu aproape 30 de ani mai tanar si cei doi copiii, se pare ca lucrurile sunt mult mai complicate in realitate in ceea ce priveste mostenirea.

Potrivit noilor informatii, Israla si Liviu nu au divortat, iar mostenitorul legal al averii este sotul ei. Israela a intentat divort in februarie 2017, insa niciunul dintre cei doi soti nu s-a prezentat la divort. Dupa doua amanari, judecatorul a decis sa suspende cauza pentru ca nici una dintre parti nu s-a prezentat la strigarea cauzei.

Israela Vodovoz avea o avere impresionanta. In 2014, ea vorbea despre 50 milioane euro, valoare pe care urma sa o treaca in testament. Liviu Arteni a fost dat disparut de mai multa vreme. In urma cu cateva zile insa acesta  a aparut, insa are aceleasi mari probleme cu alcoolul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare