Vedete din Romania

#divort Marcel Toader #maria constantin #motiv divort #marcel toader #divort

Rasturnare de situatie in cazul despartirii lui Marcel Toader de Maria! Adevarul iese la iveala

 

Ieri, presa mondena a fost zguduita din temelii de despartirea lui Marcel Toader de sotie si se vehicula ca motivul despartirii este infidelitatea acesteia. Adevarul este insa altul. Se pare ca Maria Constantin l-a parasit pe Marcel deoarece era obsedat de control.

Desi nimeni nu se astepta ca cei doi sa se desparta, iar rudele acestora asteptau vestea unui copil, cuplul a hotarat sa puna capat relatiei. Motivul rupturii este gelozia lui Marcel Toader si obsesia de control asupra Mariei. In cele din urma aceasta nu a mai suportat presiunile si strictetea cu care era tinuta si l-a parasit.

"Multi au spus in aceste zile ca Maria este de vina, ca ea ar fi fost cea infidela si, de aceea, s-a ajuns la o separare. Numai ca situatia pare a fi cu totul alta! Noi stim ca artista avea supararile ei in casnicie! Marcel era foarte strict cu ea! Isi dorea sa controleze totul in relatie, de la contractele femeii pana la programul pe care cantareata il avea, si, incet, incet, acest comportament al barbatul a inceput sa o deranjeze teribiil. Discutiile dintre ei s-au accentuat si, pana la urma, s-a ajuns sa se puna problema divortului! Primul pas a fost acela de a sta separati, iar Maria chiar a plecat din apartamentul in care locuiau impreuna. Nici Marcel nu a putut ramane in locuinta in care s-a iubit cu nevasta lui, si, astfel, a ales sa se duca, pentru scurt timp, la Petrosani, sa se linisteasca! Poate, cine stie, in felul acesta, ei vor gandi mai limpede si nu se va ajunge la o ruptura definitiva", au dezvaluit persoane apropiate cuplului, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare