Vedete din Romania

Razvan Ciobanu, show incendiar

Daca anul trecut modelele din show-ul lui Razvan Ciobanu au avut mari probleme din cauza pantofilor cu foarte inalte, la editia din acest an inventivitatea sa i-a fost "potrivnica", povesteste Cancan.

Daca si anul trecut, manechinele lui Ciobanu au avut mari probleme din cauza pantofilor cu tocuri foarte inalte, la editia din acest an, designerul a dorit sa le chinuie din nou si sa le puna sa poarte “ballet shoes”, poante din lac negru cu tocuri de 17 cm.

Cum insa modelelor de la casting le-a fost practic imposibil sa umble pe asemenea catalige, in prezentare va putea fi admirata o sigura balerina defiland cu ciudatele incaltari .

Asa ca Razvan a optat pentru " scream boots", ghete din lac negru cu tocuri din metal inalte de 15 cm, dar si pe acestea modelele au decretat ca este imposibil de mers.

Asa ca, din punct de al incaltarilor, nu vom avea "surprize" sau emotii, dar show-ul se anunta "incendiar". Ramane sa vedem in aceasta seara, cand Razvan Ciobanu e vedeta Romanian Fashion Week.

 

Foto: Click 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare