Vedete din Romania

#razvan simion relatie lidia buble #razvan simion lidia buble #neatza cu razvan si dani #razvan simion #dani otil

Razvan de la "Neata" si-a lasat sotia si copiii pentru o cantareata de 22 de ani

Razvan Simion, partenerul de emisiune al lui Dani Otil, nu e chiar un familist convins, asa cum lasase sa se inteleaga pana acum. Potrivit presei tabloide, "matinalul" s-a separat de sotia sa in urma cu cateva luni, iar acum traieste o relatie cu o artista cu 13 ani mai tanara.

"Bomba" a explodat in aceasta dimineata, cand wowbiz.ro a publicat o serie de imagini realizate de paparazzii, in care Razvan Simion este surprins in timp ce ii face o vizita cantaretei Lidia Buble. Prezentatorul TV a petrecut cateva ore bune in compania mai tinerei artiste, jurnalistii fotografiindu-l si cand a parasit imobilul in care aceasta locuieste, pe strada Traian din sectorul 3 al Capitalei.

"Relatia dintre cei doi este de netagaduit. Faptele sunt consumate, asa ca nu poate fi vorba despre altceva decat despre faptul ca s-a incheiat un capitol din viata prezentatorului si un altul, nou, a inceput. Cert este faptul ca Razvan a fost, este si va ramana un tata perfect pentru cei doi copii ai sai, care sunt mai presus de orice. El si sotia sa erau despartiti mai demult, inainte ca Lidia sa intervina in viata lui Razvan", au declarat surse din anturajul lui Razvan, pentru wowbiz.ro.

Nu demult, Lidia a facut o afirmatie care abia acum isi gaseste menirea. "Imi plac barbatii mai maturi, intotdeauna am fost atrasa de barbatii mai maturi, nu conteaza varsta. Nu am o problema cu varsta, sa ne intelegem. M-am referit sa fie matur in gandire. Rar gasesti un baiat la 20 si ceva de ani sa gandeasca matur. Si eu sunt foarte matura, am trecut prin multe. Daca as fi cu cineva mai mare m-ar ajuta si pe mine sa «cresc», sa evoluez", a spus Lidia. Tinand cont ca artista are 22 de ani, iar prezentatorul 35, se poate intelege ce anume a atras-o la el.

La emisiunea pe care o prezinta dimineata la Antena 1, Razvan a avut si o prima reactie cu privire la zvonurile care circula. Potrivit cancan.ro, imediat cum a inceput emisiunea, Razvan s-a comportat destul de ciudat. Imediat ce a ajuns in platoul emisiunii pe care o prezinta alaturi de Dani, Razvan a luat cateva pastile.

"Usor cu pastilele, batranelule", i-a zis Dani. "Tu mi le-ai dat, eu le iau", a spus Razvan Simion. Otil nu a ratat ocazia sa isi "intepe" colegul: "Azi e singura zi in care imi poti cere mie explicatii", mai scrie Cancan. "Stii expresia: daca roata e patrata, tot se mai intoarce o data?", a raspuns Razvan. "Spre deosebire de altii, eu imbatranesc frumos", a mai glumit Dani pe seama colegului sau.

Razvan si Diana Simion au fost impreuna inca din timpul facultatii si au doi copii, o fetita si un baiat.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare