Vedete din Romania

#divort Razvan Simion #razvan simion #relatie razvan lidia buble #razvan simion relatie lidia buble #razvan simion lidia buble #sotie Razvan Simion

Razvan Simion rupe tacerea! Dezvaluirile incredibile despre relatia cu fosta sotie si aparitia Lidiei in viata lui

De ceva vreme Razvan Simion traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Lidia Buble. Cei doi s-au cunoscut cand Razvan era insurat cu Diana, fosta sotie, de care a si divortat ulterior.

Razvan si Diana, au impreuna doi copii de care au foarte mare grija si tin mereu legatura, chiar daca au divortat. Desi Razvan Simin a fost rezervat in ceea ce priveste viata personala, acesta a decis sa vorbeasca despre relatia cu Lidia si divortul de Diana.

Desi majoritatea oamenilor o invinovatesc pe Lidia pentru ruptura relatiei dintre Razvan si Diana, matinalul spune exact contrariul. Declaratiile acestuia au uimit o tara intreaga!

"Nu am terminat o relatie pentru ca a aparut Lidia, nu mi-am lasat copiii, ci s-a intamplat ca Lidia sa apara in momentul in care terminam o relatie. Am divortat de mama copiilor mei, nu de copiii mei", a spus Razvan Simion pentru unica.ro.

Matinalul a povestit cum a aparut Lidia in viata lui si cum a inceput povestea de iubire: "Ne-am cunoscut, intai la mine in emisiune, apoi la concerte prin tara, si am continuat pas cu pas cu pas. Nu a fost ceva fulgerator, in care sa inchidem toate usile in urma noastra. A fost o perioada de tatonare, in care eu primeam zilnic confirmari ca ea e ce trebuie pentru mine."

"Ne completam perfect unul pe altul. Razvan are exact ceea ce-mi lipsea mie, e bland si iubitor, ma protejeaza si-mi da idei. Nu are cum sa nu-ti placa Razvan. Daca il cunosti, il iubesti. Stie sa se faca placut, nu doar cu mine, ci in general cu oamenii. Momentul nostru preferat din zi este dimineata... cand ne spunem «te iubesc», chiar daca suntem departe.", a precizat Lidia.

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului