Vedete din Romania

# razvan simion divort # razvan simion sotie #vedete intern #razvan simion #showbiz

Razvan Simion sare in apararea sotiei. Declaratie emotionanta dupa despartire!

Razvan Simion s-a revoltat dupa ce in presa au aparut zvonuri ca mariajul sau s-ar fi destramat din cauza geloziei excesive a sotiei sale. 

Pentru a pune capat acestor speculatii matinalul de la "Neatza" a revenit pe Facebook cu un mesaj emotionant, in care a lamurit motivele separarii de sotia sa, Diana. 

Acesta a marturisit ca avut langa el o femeie de milioane, care l-a invatat sa iubeasca si care i-a adus cele mai mari comori ale sale: copiii. 

"Cand doi oameni hotarasc, in maturitatea lor, sa lase o poveste de dragoste, poate cea mai frumoasa scrisa vreodata, fara finalul "...si au trait fericiti pana la adanci batraneti...", se gasesc multi "prieteni adevarati", care sub umbra redundantelor " surse apropiate" sa lase veninul produs de propriile neimpliniri pe jugulara celor care oricum au sufletele sfasiate.
Dragi "surse apropiate"...aflati de la mine ca am trait 15 ani langa una dintre cele mai fine persoane din lumea asta, langa o femeie ce m-a invatat sa fiu rabdator si sa investesc in oameni, ce mi-a ingrijit ranile provocate de urcusul pana pe stanca pe care stau, mi-a adormit copiii in serile cand eu bateam tara in lung si-n lat, mi-a schimbat felul in care citesc sau ma bucur de muzica si filme, mi-a bucurat noptile si zilele deopotriva, asa cum mi-a adus pe lume doua motive, Ianca si Tudor, pentru care eu sa lupt cu suflete contorsionate ce-si dau cu parerea desi nimeni nu le-a cerut acest lucru.
Oamenii maturi isi cunosc motivele pentru care au ales drumuri separate si toate declaratiile "apropiatilor" fac doar sa ne intareasca prietenia sincera in care s-a transformat dragostea noastra de peste un deceniu.

Ianca, Tudor... aflati de la parintii vostri ca "sursele apropiate" au disparut prin metoda prin care am scos Bau-Bau-ul de sub patul vostru", a spus Razvan.

Surse apropiate realizatorului Tv au marturisit insa ca adevaratul motiv al divortului celor doi ar fi o cantareata de doar 22 de ani, Lidia Buble, de care Razvan s-ar fi indragostit iremediabil. 

CITESTE SI: 

Elena Udrea, prima declaratie despre noul iubit!

Screech, din "Salvati de clopotel", condamnat pentru ca a injunghiat un om!


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului