Vedete din Romania

# sotie iohannis # parinti iohannis # rezultate alegeri 2014 #alegeri 2014 #vedete intern #klaus iohannis #showbiz

Reactia extraordinara a parintilor lui Klaus Iohannis. Ce au declarat in presa straina

Parintii noului presedinte ales al Romaniei, Klaus Iohannis, se numesc Gustav si Susanne Iohannis. Ei traiesc de 22 de ani in Germania, la Wurzburg, un oras bavarez cu o populatie de aproximativ 130.000 de locuitori. 

Ca si sotia lui Iohannis, parintii presedintelui au fost rezervati in reactii si au preferat sa se bucure "in liniste". Desi au fost contactati de zeci de ziaristi, atat din Romania, cat si din strainatate, ei au refuzat sa apara in fata camerelor de filmat. Ei considera ca intreaga atentie ar trebui concentrata asupra fiului lor. "Ne asteptam sa castige si suntem bucurosi, dar noi nu acordam niciun interviu. E treaba lui, munca lui, va rog sa ne intelegeti", au spus acestia jurnalistilor wowbiz.ro. 

"Sigur ca suntem foarte, foarte bucurosi de ceea ce a reusit copilul nostru. Ne bucuram in liniste si ii dorim lui Klaus, in primul rand, noroc”, a declarat Gustav Johannis pentru o televiziune din Germania, potrivit www.br.de.

In acelasi fel, discret, s-a bucurat si Carmen Iohannis, sotia presedintelui. Aceasta s-a dus luni dimineata la Liceul "Gheorghe Lazar" din Sibiu, unde preda limba engleza, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Acolo insa a asteptat-o o surpriza: elevii, colegii de catedra si intreg personalul liceului au intampinat-o cu aplauze si cu mesaje pentru Klaus Iohannis. Acesta a ajuns si el la Sibiu in cursul zilei de luni.

Oraselul in care locuiesc parintii lui Iohannis este unul foarte cochet, in care nu poti sa te plictisesti. Stradutele tipic bavareze si cladirile cu o arhitectura deosebita - refacute dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, orasul fiind aproape complet distrus de bombardamente - sunt puncte de atractie pentru numerosi turisti. Iata cateva imagini reprezentative: 

 

De altfel, este destul de usor sa ajungi la Wurzburg, acesta aflanduse la jumatatea distantei dintre Frankfurt si Nurenberg (120 km). Parintii viitorului presedinte al Romaniei au emigrat in Germania dupa "90. Acesta a ramas in tara in special datorita sotiei sale. Decizia a fost, se pare, cea corecta avand in vedere ca Klaus Iohannis a fost primar al Sibiului timp de 14 ani, presedinte al Forumului Democratic German, iar din aceasta vara lider al Partidului Democrat Liberal. 

Peste 54% din voturile acordate de romani duminica s-au dus catre Klaus Iohannis, cu aproape 10 procente mai mult decat a primit Victor Ponta. 

CITESTE SI: Carmen Iohannis, nota 10 la capitolul stil. Ce spune Iulia Albu

Secretele primei doamne, Carmen Iohannis

Iulia Albu, secret rusinos

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului