Vedete din Romania

#fiu Radu Beligan #Radu Beligan deces #vedete intern #showbiz #radu beligan

Reactia fiului lui Radu Beligan dupa ce a aflat ca tatal sau s-a stins din viata

Actori, cantareti, persoane publice si fani, toti il plang pe mastrul Radu Beligan, plecat astazi dintre noi! Durerea cea mai mare este in sufletul membrilor familiei!


La scurt timp dupa ce anuntul mortii actorului Radu Beligan a fost facut public, fiul sau Alexandru a postat, pe profilul personal de Facebook, o fotografie de profil neagra, in semn de doliu.

Alexandru Arsinel a intrat in direct la un post de televiziune si a facut declaratii imediat dupa aflarea vestii triste.

“Maestrul Beligan n-a renuntat niciodata la a gandi ca poate sa joace 1000 de ani. Bucuria de a aparea pe scena si mai ales incarcatura pe care o lua de la publicul spectator l-au tinut in viata. Nu as vrea sa ma compar. Acum o saptamana m-am dat jos de pe patul de operatie, iar sambata si duminica am jucat. Mi-a fost frica sa urc pe scena si a doua zi puteam sa joc non-stop un an de zile. Publicul iti ridica moralul intr-un mod extraordinar. A fost unul dintre cei mai iubiti artisti”, a marturisit Alexandru Arsinel despre Radu Beligan.

Radu Beligan a avut trei mari iubiri in viata: Nineta Gusti, Dana Crivat si Marica Beligan. Cu prima sotie, maestrul nu a avut copii, dar cu urmatoarele doua a avut patru: unul cu Dana Crivat, Anamaria, si trei cu Marica - Lamia, Raluca si Alexandru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului