Vedete din Romania

#vedete Revolutie #vedete intern #dan negru #showbiz #mihaela radulescu

Revolutia din 1989, prin ochii vedetelor de acum: "Am fost un las!"

25 de ani se implinesc astazi de la declansarea Revolutiei din 1989, la Timisoara. Vedetele isi amintesc perfect momentele dramatice traite in acele zile.

Dan Negru


Sursa foto: paginademedia.ro

Dan Negru s-a declarat un las, intrucat a marturisit pe contul sau de socializare ca s-a temut in acele zile. "Am fost un las la Revolutie, in Timisoara, si n-are legatura cu varsta pe care o aveam... Ziua stateam aproape de Catedrala, ca sa pot fugi mai repede spre Piata Maria, iar seara, pe la 5.00, cand se intuneca, fugeam acasa... De frica! Cei curajosi ramaneau! Apoi lasam sa treaca vreo cateva tramvaie, in statia din Piata Maria, ca sa stau si sa-l ascult pe Tokes vorbind de la geamul parohiei, dar dupa aceea fugeam cu tramvaiul 7 spre casa. De frica... Cei curajosi ramaneau!", a scris Negru pe Facebook.

Sursa foto: truezone.ro

CITESTE SI:

Ei sunt barbatii celebri cu cele mai frumoase posterioare
Aviz amatoarelor! Un barbat celebru e din nou disponibil
Vedetele au impodobit deja bradul de Craciun. Al cui e mai frumos?


Mircea Radu

Sursa foto: anchetatorul.ro

Si Mircea Radu si-a amintit cu nostalgie de clipele revoltei populare si tot pe Facebook a publicat un mesaj emotionant. "«Au trecut 25 de ani de atunci, ce importanta mai are?» vor spune unii... Gresit! Profund gresit! Pe toti ar trebui sa ne intereseze ce s-a intamplat atunci, in Decembrie 1989, dar si inainte, in dementii ani '80. Cei mai tineri sa stie ca au fost unii care si-au mutilat, cu buna stiinta, propriul popor. Iar cei ca mine si ca tine, care au trait vremurile alea, sa tina minte si sa povesteasca despre frigul din case si mancarea pe ratie, cozile la benzina si frica de a vorbi liber despre orice... Nu, eu nu am uitat nimic. Si nici nu pot sa uit nimic, chiar daca as vrea...", a marturisit Mircea Radu.

Sursa foto: comunismulinromania.ro

Oana Roman

Sursa foto: libertatea.ro

Cateva ganduri legate de Revolutie a vrut sa le impartaseasca si Oana Roman prietenilor sai virtuali. "Se apropie Craciunul, dar pana atunci e perioada zilelor comemorative ale Revolutiei, zile care pentru mine inseamna momentul in care, fara voia mea, am devenit peste noapte din copil om matur, am vazut oameni batuti in fata blocului nostru, caci stateam langa Piata CC-ului, actuala Piata a Revolutiei, am vazut si auzit cum se tragea nonstop in noptile alea si speriata ma cuibaream in bratele mamei. E o perioada care m-a marcat profund", a scris Oana Roman.

Sursa foto: ro.wikipedia.org

Mihaela Radulescu

Sursa foto: gopixpic.com

Mihaela Radulescu isi aminteste de primul Craciun in libertate. "Am avut un Craciun special in 1989. Am avut un sentiment coplesitor de bucurie, simteam ca s-a schimbat ceva fundamental in viata mea si a tuturor romanilor. Aveam 20 de ani si credeam ca e «inceputul lumii!»", a declarat Mihaela pentru Jurnalul National.

Sursa foto: trilu.ro

Sursa foto: history144.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare