Vedete din Romania

#critica #vedeta #ricky martin

Ricky Martin, bucuros cand e criticat

Cantaretul latino Ricky Martin a marturisit ca nu se supara atunci cand prietenii il critica. Comentariile acestora il tin cu picioarele pe pamant, crede artistul.

Ricky Martin crede ca este usor sa te lasi "sedus de faima ", asa ca intotdeauna prietenii lui cei mai apropiati, inca din copilarie, au grija sa ii pondereze egoul-ul.

"Familia mea si prietenii m-au tinut intotdeauna cu picioarele pe pamant. Am fost inconjurat de prieteni buni, oameni pe care ii stiam inca de cand eram copil." a dezvaluit artistul.

"Ei au stiut intodeauna cum sa spuna "Nu esti bun.". Cand esti sedus de faima si aplauze si oamenii iti spun ca esti bun, este usor sa ti se urce la cap." marturiseste Ricky Martin.

Inainte sa cante solo, Ricky Martin a facut parte din trupa Menudo, insa a renuntat repede la aceasta. "Cu Menudo totul era disciplina. Faceam parte dintr-o trupa si eram nevoit sa spun ceea ce ei imi spuneau, sa port hainele pe care ei mi le dadeau, sa dansez asa cum ei imi spuneau." isi aminteste. Ricky.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare