Vedete din Romania

# tata irinel columbeanu #irinel columbeanu

Gest rusinos. Irinel Columbeanu si-a dus tatal la azil!

Gest rusinos facut de Irinel Columbeanu. Milionarul si-a dus tatal la azil! 

Astfel, la 92 de ani, fostul om de afaceri a fost lasat de fiul sau in acelasi azil in care isi traieste batranetile Zina Dumitrescu.

Irinel Columbeanu a implinit vineri 59 de ani si isi traieste cum nu se poate mai bine viata, vrand parca sa nu lase impresia ca si el, la randul lui, imbatraneste. In schimb, acesta a marturisit public ca si-a dus tatal la azilul de batrani de la Ghermanesti, in apropiere de Snagov, acolo batranul de 92 de ani sta de aproximativ o luna.

 

"Da, dupa mult timp in care am incercat sa-i explic ca e mai bine sa stea intr-un loc unde are ajutor specializat, am reusit sa-l conving pe tata sa mearga la azilul din Snagov. Cu Ion Cassian, patronul casei de batrani, ma stiu din copilarie, am toata increderea. Tata are o problema la picioare, are nevoie de recuperare. Pana la urma, cu chiu cu vai, a acceptat si a inteles, iar de mai bine de o luna l-am adus aici. Stiti foarte bine ca pentru un batran e greu sa-l scoti din "cuibul" lui, nici la mine la Izvorani nu a vrut sa vina. Am mai avut cateva incercari, insa au esuat", a declarat pentru Click Irinel Columbeanu.

Nu e pentru prima oara cand batranul ajunge intr-un camin. "L-am dus si la Ana Aslan, insa nu a fost chip sa ma inteleg cu el si l-am adus acasa. Acum fac naveta Izvorani-Snagov si il vizitez foarte des. Se simte foarte bine aici. Stiu ca o sa spuna lumea "l-a dus pe tacs-su la azil", insa nu e asa. Stiu foarte bine ce conditii are, iar eu, ca fiu, ma ingrijesc sa aiba tot confortul, e parintele meu
", a continuat omulde afaceri.

La azilul de la Ghemanesti locuieste de ani buni si «mama Zina», pe care Ion Columbeanu o si cunoaste de multa vreme si care pana nu demult a fost ingropata in datorii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare