Vedete din Romania

Rita Muresan are 12 pretendenti

rochii de mireasa , sambata noaptea. Totodata, vedeta emisiunii “Alegerea Ritei” i-a prezentat si pe cei 12 “pretendenti” ai ei din concurs, povesteste Libertatea. Acestia au ajutat-o sa aleaga manechinele pentru podium, au amenajat localul, au aranjat mesele si au facut repetitii cu cele 20 de tinere ce au purtat creatiile designerului. Desi a fost prezent la mai toate evenimentele unde Rita a aparut, de la ziua ei si pana la intruniri mondene sau prezentari de moda, Nelu Muresan a evitat, sambata, sa vina la lansarea noii colectii de rochii de mirese a fostei sale consoarte, desfasurata in Club Cuando, povesteste Click. Motivul se pare ca l-au reprezentat cei 12 masculi, unul si unul, care vor concura in cadrul show-ului “Alegerea Ritei”, ce va debuta duminica aceasta la Euforia TV , si care l-ar fi facut gelos pe fostul sot al acesteia.

Au incins atmosfera

Pusi toti la patru ace, cei 12 pretendenti ai Ritei au incins atmosfera in club, toate femeile prezente la eveniment dandu-si coate si intreband cine sunt chipesii barbati cu care a venit creatoarea. Printre vedetele feminine care i-au admirat pe aratosii concurenti s-au numarat Iuliana Marciuc, venita direct de la finala Eurovision si fosta Miss Bikini, , actuala asistenta a lui Dan Capatos. Pentru show-ul Ritei s-au inscris initial 280 de baieti, din care la o prima runda au fost selectati 50, in final ramanand doar 12. Alaturi de ei se vor mai bate sa o cucereasca pe Rita un italian, un austriac si un spaniol.

Are deja favoriti

Creatoarea a marturisit apropiatilor ca are deja trei sau patru favoriti, insa nu a vrut sa le dezvaluie identitatea. La sfarsitul prezentarii noii colectii de rochii de mirese, Rita a primit 30 de buchete de flori. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare