Vedete din Romania

Rita Muresan l-a ales pe Juan

Timp de aproape doua luni, Rita Muresan s-a chinuit sa aleaga din 12 pretendenti pe cel care intruneste toate calitatile pe care o femeie si le-ar dori la un barbat, si iata ca a reusit. Juan, deja celebrul bancher care a cucerit inimile multor telespectatoare ale Euforia TV , a fost desemnat drept castigator la "Alegerea Ritei", relateaza Cancan.

Cei 12 pretendenti au fost supusi de-a lungul a doua luni la tot felul de probe.

“Nu mi-a fost usor, fiecare in felul lui avea ceva aparte. Poate ca o sa fiu acuzata ca am ales un strain si nu un roman, asta este. El a fost cel mai bun. Premiul lui este un weekend intr-un loc de vis impreuna cu mine”, declarat Rita Muresan.

"Se comporta impecabil, se imbraca impecabil, este foarte manierat , foarte destept, arata bine, este un adevarat gentleman”, a mai adaugat Rita.

In ceea ce priveste o viitoare colaborare cu televiziunea, dat fiind ca abia a prins gustul, Rita spune ca timp de un an este sub contract cu Euforia TV si ca sunt mari sanse sa realizeze alaturi de ei si alte proiecte cel putin la fel de incitante, povesteste Click.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare