Vedete din Romania

#romanita iovan #adrian iovan #divort #partaj

Romanita Iovan: L-am intretinut pe Adrian

Dupa o perioada de instrainare, cuplul Romanita si Adrian Iovan a ajuns la divort. Romanita a depus actele fara sa-si anunte sotul, care a nemultumit-o pentru ca s-a lasat intretinut de ea.

Invitata la emisiunea Happy Hour, Romanita a discutat problemele care au dus la sfarsitul casniciei. Adrian Iovan e doar un bugetar in timp ce ea castiga foarte mult si desi si-a asumat rolul de sot si tata pentru fiul lor Albert, el nu a fost cap al familiei.

Obisnuit cu luxul, Adrian va reveni la viata lui de dinainte casatoriei. Daca Romanita primeste custodia fiului lor Albert, Adrian va trebui sa-i plateasca 500 euro lunar pensie alimentara . Singura lui sursa de venit este acum salariul de pilot de 3.000 euro. Adrian paraseste casa din primaverii asa cum a venit: cu hainele si cu motocicleta.

Nemultumirea financiara a Romanitei nu este motivul principal de divort. Ea a declarat si ca a platit studiile in Elvetia ale fiicei lui Adrian din prima casatorie , Irina, dar ca motivul adevarat al divortului este instrainarea. Custodia micului Albert va fi stabilita in urma unei anchete sociale, al carui rezultat va fi atasat dosarului de divort.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului