Vedete din Romania

Roxana Ciuhulescu se intoarce pe "sticla"

Desi a devenit mamica doar de cateva luni, Roxana Ciuhulescu revine la carma ProMotorului, din 19 aprilie ,  mai devreme decat preconizase initial, povesteste Ziarul.

Desi ar fi trebuit sa se intoarca la munca in luna mai, vedeta Pro Motor nu a mai avut rabdare si a intrat deja in paine. Prima editie a formatului pe care il gazduieste de aproape opt ani a fost filmata in Spania, deplasare ce i-a dat planurile peste cap.

“Sunt milioane de femei care s-au intors repede la lucru dupa nastere. Am emotii, parca sunt la primul sarut. Sper sa-mi intru repede in mana. Sunt putin bulversata ca nu stiu cum va fi acum, odata cu aparitia Cleopatrei in viata mea, dar o sa reusesc sa-mi fac foarte bine meseria si voi fi si mamica buna pentru micuta mea”, sustine moderatorea.

Proaspata mamica isi dorea sa o aiba pe fiica sa invitata de onoare in emisiune, insa, cu siguranta, ii va face botezul auto in cea de-a doua editie, povesteste Cancan.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului