Vedete din Romania

#Mircea Badea Roxana Vancea #Roxana Vancea #mircea badea

Roxana Vancea: “Mircea Badea este angajatul meu”

Roxana Vancea a facut o marturisire pe cat de surprinzatoare, pe atat de amuzanta referitoare la Mircea Badea.

Roxana Vancea a postat un mesaj referitor comentariile pe care Mircea Badea le face adesea despre ea si postarile ei de pe reţelele de socializare.


”Da, e adevarat! Mircea Badea este angajatul meu. Pentru ca am tot fost intrebata de ce vorbeste Mircea despre mine foooarte des in emisiunile lui si de ce imi analizeaza contul de Instagram mereu in emisiunile lui, acesta este raspunsul: e PR-ul meu personal. I-am intins o mana, pentru ca vazusem cum se plafonase, vorbind de ataţia ani doar pentru consumatorii de tigai si friteuze la promoţie. incepuse sa vorbeasca fix ca aia de la TeleShopping, ceea ce era foarte naspa pentru un om cu atata talent. E batran, ce-i drept, dar nu intr-atat de batran incat sa se cramponeze pe nisa asta. De cate ori aveţi posibilitatea sa faceţi o fapta buna, nu staţi pe ganduri! Orice om aflat in dificultate merita o sansa!”, a scris Roxana Vancea pe pagina personala de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului