Vedete din Romania

#Connect-R divort #misha #connect-r

S-a aflat adevarul despre motivul divortului dintre Connct-R si Misha. Nimeni nu si-ar dori sa treaca prin asta!

Connect-R si Misha si-au spus adio dupa patru ani de mariaj. Artistul a anuntat saptamana trecuta ca el si Misha nu mai formeaza un cuplu de mai bine de un an, insa au hotarat sa ramana prieteni pentru a-si creste impreuna fetita.

Desi nu au dorit sa dea detalii despre motivele despartirii, apropiatii sustin ca ruptura intre cei doi s-a produs in momentul in care au aflat ca fiica lor sufera de o boala grava.

Chiar daca au fost mereu discreti cu viata de familie, Misha si Connect-R nu au reusit sa pastreze secrete discutiile aprinse pe care le-au avut. Astfel, unii dintre apropiatii lor stiau de problemele lor si chiar unii dintre ei au presimtit ca sfarsitul casatoriei e inevitabil.

“Prea mari deosebiri de viziune asupra vietii.
De-a lungul timpului, ei au tot avut neintelegeri, mai ales cand micuta s-a imbolnavit, acum vreo doi ani. Atunci au aparut cu adevarat problemele si, probabil, atunci au si aparut primele discutii despre divort, despre despartire. Ei au mai avut probleme in cuplu dupa ce Misha nascuse, au trecut printr-o perioada mai dificila, asa cum se intampla in general in asemenea cazuri”, a declarat amicul fostului cuplu pentru wowbiz.ro.

Tensiunile si grijile s-au acumulat de la zi la zi iar in cele din urma Misha si Connect-R au decis ca este mai bine ca drumurile lor sa se separe.

Motivul divortului a fost oarecum confirmat chiar de catre Connect-R, in urma cu doar cateva luni. Iata ce declara artistul:

”Nu s-a pus problema real niciodata sa divortam. Noi nu am avut timp efectiv sa ne consumam impreuna dragostea. Noi ne-am cunoscut saptamana asta, saptamana cealalta a ramas insarcinata, s-a nascut fata, au inceput apoi problemele cu fata.

"Noi nu cred ca avem 30 de zile impreuna ca si cuplu”, spunea in urma cu cateva luni Connect-R.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului