Vedete din Romania

#bianca brad #virgil iantu #copii vedete #vedete intern #copii premianti vedete

S-a terminat anul scolar! Iata care sunt vedetele care au copii premianti

Chiar daca anul scolar se incheie vineri, cele mai multe scoli si gradinite au organizat deja serbarile de sfarsit de an. Iar copiii sunt motiv de mandrie si pentru vedete, fapt pentru care multe au postat pe Facebook fotografii cu copiii lor premianti. 


Luca, fiul Biancai Brad

Sursa foto:click.ro

Bianca Brad a participat la serbarea de sfarsit de an a lui Luca, fiul sau, care a terminat clasa a III-a. Vedeta a postat pe pagina ei de socializare un mesaj emotionant pentru fiul ei. "Nu-mi vine sa cred ca deja s-a incheiat anul scolar!!! Acum stiu ca emotiile avute la inceputul anului au fost motivate, pentru ca a fost un an dificil, cu multe incercari emotionale triste si dureroase pe care insa Luca al meu le-a depasit cu bine si care l-au intarit, pregatindu-l pentru viata asta atat de frumoasa si atat de grea in acelasi timp. Te iubesc, pui, si sunt mandra de tine!!! Multumesc profesorilor pentru tot ce l-au invatat si colegilor care au stiut sa-i fie prieteni", a scris Bianca.

CITESTE SI: 

Vremea urata nici vedetelor nu le prieste. Iata cum se plang pe Facebook!
De asta nu-si mai vorbesc Bianca si Victor! Iata ce i-a facut roscatei prezentatorul meteo


Iasmina, fiica lui Virgil Iantu

Sursa foto: facebook.com

 Fiica lui Virgil Iantu a terminat clasa a II-a. Cu coronita! Mandru nevoie-mare, cantaretul a postat imediat o fotografie cu Iasmina Maria. "Si a mai trecut 1 an... Sunt tare mandru de fetita mea! Multumiri dnei invatatoare! Ne revedem in toamna, in cl a 3a:) V.", a scris Iantu pe contul sau de Facebook.

Gloria, fiica Ozanei Barabancea

Sursa foto: facebook.com

"Scumpa si iubita mea fiica mi-a trimis o poza de la serbare. Desi sunt departe, stiu ca e cea mai cea!!! Te iubeste mami!!!!" a scris si Ozana Barabancea pe Facebook in dreptul fotografiei in care apare fiica sa, Gloria, in varsta de 9 ani, in sala de festivitati a scolii.

Maria si Cezara, gemenele lui Mihai Morar

Sursa foto: spynews.ro

Mihai Morar nu isi mai incape in piele de bucurie. Gemenele lui, Maria si Cezara, au absolvit gradinita. Imbracate cu roba si cu toca pe cap, asa au participat cele doua la serbarea de sfarsit de an. Mihai Morar le-a dedicat chiar si o poezie pe care a publicat-o pe Facebook.

"Asa trec anii nostri, in pas alergator,
Traim momente, lasam in urma numai dor.
Acceleram dement si uitam ca in spate
Ieri era ghiozdanul, azi sunt doar griji si rate.

Asa trec anii nostri, in pas alergator,
Crestem copii si ne rugam pentru bunicii lor,
Privim fotografii si-un gand mintea colinda
Copilul tau esti, de fapt, Tu, dar in oglinda.

Mihai Morar (19 iunie 2014, serbarea de final de gradinita, ultima inainte de scoala)", a scris moderatotul Tv Mihai Morar pe pagina personala de Facebook.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului