Vedete din Romania

#sandra stoicescu #datorie #credit

Sandra Stoicescu, datoare vanduta la banca?

Prezentatoarea Observatorului, Sandra Stoicescu, are de platit un credit facut pentru vila pe care a cumparat-o in Pipera . Desi apropiatii ei sustin ca vedeta se plange de situatia financiara, ea declara ca vrea sa-si mai cumpere o casa.

sandra stoicescu a contractat un credit pentru o suma mare de bani la achizitionarea vilei din Pipera, unde este vecina cu Cristina Rus. Ratele ii fac insa probleme, conform unor surse apropiate citate de ring.

Vedeta ar avea un salariu de 15.000 de dolari (circa 45.000 de lei), dar totusi nu isi poate acoperi cheltuielile lunare. Se zvoneste ca Sandra ar avea mai multe proprietati in care a investit multi bani, dar ea sustine ca singura ei proprietate este casa din Pipera.

"Am luat credit de la o singura banca, pentru casa din Pipera. Nu am alte credite. De asemenea, nu detin alte proprietati pe numele meu. In plus, nicio banca nu-ti da un imprumut mai mare decat venitul", a explicat Sandra pentru "ring".

Stirista declara ca vrea sa investeasca in continuare in domeniul imobiliar. "Am gasit o casa draguta la un pret foarte bun. In aceasta perioada, vorba lui Tiriac, o duc foarte bine doar cei care au lichiditati ", a adaugat ea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare