Vedete din Romania

#jennifer aniston #amy winehouse #angelina jolie #britney spears #saptamana internationala #madonna #tobey maguire #christina aguilera #sex+and+the+city

Saptamana internationala: Britney se simte batrana, Kim Catrall dimpotriva

Dupa o revenire neasteptata, Britney Spears nu prea se bucura de rezultatele muncii ei. Cantareata este suparata ca programul ei nocturn s-a transformat in cel al unui pensionar.

Britney a declarat pentru revista Rolling Stone ca se simte ca la varsta a treia din cauza programului care ii impune sa se culce in fiecare seara la 21:30. Dupa o internare la un centru de reabilitare psihica in primavara acestui an, Britney se simte acum mai bine, dar e nemultumita de lipsa vietii de noapte.

In timp ce Britney se plange de lipsa timpului liber, pentru Christina Aguilera cariera a fost intotdeauna pe primul loc. Chiar daca nu a petrecut zilnic in cluburi, Christina a reusit sa gaseasca iubirea. Max, fiul Christinei si al sotului ei, Jordan Bratman , va implini in curand un an.

Daca Toby Maguire a confirmat ca sotia lui asteapta un al doilea copil, Angelina Jolie nu scoate un cuvant despre posibila ei sarcina.

Kim Catrall Sarah Jessica Parker nu accepta ideea ca personajul ei din Sex And The City sa aiba copii. Ea considera ca Carrie nu va deveni familista in continuarea filmului de succes. Nici Kim Catrall , care interpreteaza personajul Samantha nu se gandeste la copii, ci la cum sa demonstreze ca este inca tanara, intr-un pictorial topless.

Amy Winehouse a confirmat ca divorteaza de al ei Blake, desi il iubeste inca foarte mult. Si Jennifer Aniston il iubeste pe John Mayer si tocmai de aceea nu vrea sa strice relatia printr-o casatorie grabita.

 Divortul Madonnei s-a finalizat. Cantareata va imparti custodia celor doi baieti cu Guy Ritchie, care a primit doar doua milioane de lire din averea Madonnei. Se pare ca Madonna va ramane singura de sarbatori, pentru ca Alex Rodriguez , cu care cantareata a petrecut mult timp in ultima vreme, va petrece Craciunul alaturi de fosta sotie si copii.

Dace vreti mai multe detalii despre cum petrec vedetele sarbatorile, reveniti vinerea viitoare pentru retrospectiva mondena internationala a saptamanii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare