Vedete din Romania

#premiile mtv #whitney houston #saptamana internationala #kanye west

Saptamana internationala: Kanye West s-a facut de rusine la premiile MTV

La premiile MTV, Kanye West a fost centrul atentie. Rapperul s-a napustit pe scena pentru a-i lua microfonul unei castigatoare, ca sa spuna ca videoclipul lui Beyonce (nominalizat la acelasi premiu) este net superior. Desi si-a cerut scuze imediat pe blog si a doua zi la TV, Kanye a fost criticat chiar si de catre Barack Obama, intr-un moment in care nu credea ca este filmat.

Premiile MTV din acest an au revenit in atentia presei dupa mai multi ani in care imaginea lor s-a prafuit. Momentul cel mai impresionant al show-ului a fost deschiderea, in care Madonna i-a adus un omagiu lui Michael Jackson, iar sora lui, Janet, a interpretat o parte din melodia Scream in amintirea lui.

Cel mai discutat moment al show-ului a fost insa interventia lui Kanye West pe scena, in timp ce Taylor Swift accepta premiul " Best Female Video ". Rapperul i-a luat microfonul tinerei canterete pentru a spune ca Beyonce, care nu a castigat, a realizat unul dintre cele mai bune videoclipuri are tuturor timpurilor (Single Ladies).

Audienta l-a huiduit pe Kanye si a aplaudat-o pe tanara Swift care nu si-a mai terminat discursul. Beyonce a castigat mai tarziu premiul pentru "Best Video Of The Year", moment in care a chemat-o pe blonda pe scena pentru a se bucura de primul premiu MTV din cariera ei fara intreruperi.

Kanye si-a cerut imediat scuze pe blog si, a doua zi, a aparut chiar in emisiunea lui Jay Leno pentru a-si exprima regretul pentru ca a intrerupt-o pe Taylor. Rapperul a fost criticat de mai multe vedete, dar atacul cel mai virulent a venit din partea cantaretei Kelly Clarkson , care a tinut sa-i transmita mai multe insulte, pe blogul personal, printre care "Esti un om trist" si "Ce ti s-a intamplat in copilarie?".

Scuzele nu au contat nici pentru presedintele SUA, Barack Obama, care, intrebat inainte de o filmare ce crede despre incident, a spus ca rapperul este un magar ("jackass"). 

 

Urmareste filmuletele cu saga lui Kanye din aceasta saptamana

Kanye da buzna pe scena si o intrerupe pe Taylor Swift 

Beyonce o cheama pe scena pe Swift pentru a-si termina discursul 

Kanye West isi cere scuze la Jay Leno Show 

Obama il insulta pe Kanye West 

 

Viata de vedeta

Angelina Jolie vine in Romania. Daca tot e aici, va merge si la stomatolog.

Trupul lui Patrick Swayze a fost incinerat. Ramasitele vor fi incredintate sotiei sale. 

Editorii din New York se lupta pentru a obtine drepturile de publicare pentru romanul scris de Michael Jackson.

Beyonce ar putea sa nu mai lanseze parfumul "Sasha Fierce" dupa ce a fost data in judecata de titularii marcii "Fierce".

Elton John nu poate sa adopte un baietel din Ucraina alaturi de partenerul sau, David Furnish, pentru ca este prea batran. Si homosexual.

Revista People a incoronat-o pe Kate Winslet cu titlul de "Cea mai bine imbracata vedeta pe covorul rosu".

Tom Cruise: "Sa faci sex cu mine e ca si cum ai zbura". No comment.

 

Whitney Houston si tentatia drogurilor

Desi a reusit o revenire incununata de succes in lumea muzicala, Whitney Houston recunoaste ca nu a scapat complet de tentatia drogurilor care aproape i-au distrus cariera.

"Sa nu credeti ca nu sunt tentata sa mai incerc. Imi revin insa repede si ma rog. Iau lucrurile pe rand. Cand ma simt slaba stiu catre cine sa ma indrept. Stiu ca Dumnezeu ma iubeste", a marturisit Whitney Houston in emisiunea lui Oprah Winfrey.

Cantareata a discutat cu Oprah despre cele mai intunecate momente ale vietii ei, in care era atat de drogata ca uita de viata ei de cantareata. "Nu ma mai gandeam la cantat. Uitasem complet de viata de cantareata. Aveam multi bani la acea vreme", a povestit solista.

Whitney a revenit in forta cu un album nou de pe care a lansat single-ul "I Didn't Know My Own Strength", despre puterea de a depasi momentele grele din viata.

 

 

Kanye West si incidentul de la premiile MTV

Kanye da buzna pe scena si o intrerupe pe Taylor Swift

 

Beyonce o cheama pe scena pe Swift pentru a-si termina discursul

 

Kanye West isi cere scuze la Jay Leno Show

 

Obama il insulta pe Kanye West 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare