Vedete din Romania

#saptamana internationala #angelina jolie #brad pitt #michael jackson #madonna #cameron diaz #cynthia nixon #fergie #lady gaga #gwyneth palthrow #ewan mcgregor #mel gibson #sean penn #mariah carey

Saptamana internationala: Michael Jackson a amanat concertele din cauza cancerului?

Prima pagina a publicatiilor de monden a fost ocupata in aceasta saptamana cu zvornurile despre starea din ce in ce mai grava a lui Michael Jackson si cu starurile prezente la festivalul de film de la Cannes, unde Angelina Jolie a facut furori.

Inainte de marea tutun de dragul copiilor lui, pe care vrea sa-i vada mari.

Pentru a-si mari sansele de o cana cu apa la batranete, Mel Gibson va fi tata pentru a opta oara.

Dupa doua incercari nereusite de a divorta, Sean Penn si sotia lui raman impreuna pentru moment.

Mariah Carey stie ca marile premiile de actorie se dau doar doar pentru cei care lasa deoparte silueta si oglinda pentru un rol.

Angelina pe covorul rosu de la Cannes

Angelina Jolie a atras toate privirile asupra ei la Cannes, unde a venit pentru a-l sustine pe Brad Pitt la premiera mondiala a filmului Inglourious Basterds , regizat de Quentin Tarantino. Actrita a purtat o rochie crem, despicata pana la coapse. Rochia stransa pe corp, croita dintr-un material subtire, nu a ascuns nici cel mai mic detaliu al formelor Angelinei

Actrita a fost deosebit de afectuoasa pe covorul rosu cu partenerul ei, acesta fiind primul eveniment public la care cei doi participa impreuna dupa dezvaluirea prieteniei apropiate dintre Brad si fosta sotie, Jennifer Aniston.

Lucrurile au inceput sa se clatine intre Angelina si Brad in ultima vreme, iar atacurile presei mondene asupra cuplului s-au intetit. Acum cateva zile, un fotomodel sudanez a facut o declaratie socanta: ea sustine ca Brad Pitt este tatal copilului ei. Actorul nu a acceptat inca sa dovedeasca contrariul printr-un test de paternitate , dar se pare ca apropierea lui Brad de fosta sotie este o problema si mai mare pentru Angelina care i-ar fi facut bagajul in vederea unei despartiri.

 

Urmareste sosirea starurilor pe covorul rosu la premiera de la Cannes a filmului Inglourious Basterds:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului