Vedete din Romania

#saptamana internationala #michael jackson #madonna

Saptamana internationala: Michael Jackson, urmarit in mormant de scandaluri

Michael Jackson continua sa tina prima pagina a publicatiilor mondene fie ca e vorba despre cadavrul lui, fie despre marturii sordide ale unor apropiati. Si Madonna a devenit tinta unui scandal in aceasta saptamana, dupa ce doi muncitori francezi au murit in timp ce instalau scena pentru concertul reginei muzicii pop.

Megastarul continua sa fie tinta unor dezvaluiri socante. Michael Jackson a fost gay! Michael a fost ucis! Megastarul avea un fiu nelegitim! Janet vrea custodia copiilor lui Michael! Trupul lui Michael nu a fost inca ingropat!

Pozele din 2002 care arata ranile regelui muzicii pop suferite in urma abuzului de perfuzii au dat nastere unor speculatii privind folosirea unui procedeu de albire chimica a pielii, care da rezultate asemanatoare.

Dupa mai mult de 25 de ani, imaginile care arata cum scalpul si fata lui Michael au fost arse in timpul filmarilor unei reclame Pepsi au fost date publicitatii. Unii speculeaza ca acesta ar fi fost momentul in care cantarentul a inceput sa abuzeze de medicamente. 

Ultima dezvaluire implica sterilitatea lui Michael. Un fost iubit al lui Arnold Klein, dermatologul cantaretului, sustine ca acesta era steril si de aceea nu a putut fi tatal biologic al copiilor lui, desi si-ar fi dorit foarte mult acest lucru. Megastarul ar fi fost batut cu salbaticie in testicule de catre tatal sau in copilarie, lucru care a dus la imposibilitatea de a avea copii.

Fanii lui au avut si un motiv de bucurie cand un clip de 20 de secunde dintr-un nou cantec al lui Jackson a putut fi ascultat de milioane pe internet.

 

Viata de vedeta

Miley Cyrus ii face ochi dulci lui Zac Efron pe Twitter, in vazul tuturor fanilor ei.

La 71 de ani, Robert Redford isi pune pirostriile cu iubita lui nemtoaica, cu care traieste de 12 ani.

Lady GaGa e hotarata sa nu fie victima unor barbati infideli, asa ca ramane casatorita cu arta.

Charlize Theron s-a internat in stare grava cu dureri de stomac si este victima unui virus misterios.

Pentru ca nu si-a ales cu atentie partenerii de afaceri, Robert de Niro este acum mai sarac cu un milion.

Fara pic de pudoare, Eva Longoria marturiseste ca adora sa fie legata de pat cand face dragoste.

Reese Witherspoon nu se fereste de paparazzi nici atunci cand e beata crita.

Jennifer Aniston pare sa-si fi gasit in sfarsit sufletul pereche in Gerard Butler .

 

Tragedie la "Sticky & Sweet"

Madonna a lansat un mesaj comemorativ cu ochii in lacrimi la ultimul concert. Ea a explicat ca este alaturi de familiile celor doua victime ale accidentului care a distrus una dintre scenele folosite in partea a doua a turneului "Sticky & Sweet". In urma prabusirii scenei, autoritatile locale au anulat concertul si deruleaza o ancheta asupra conditiilor in care s-a produs tragedia.

Incidentul a produs o fractura in lumea fanilor Madonnei. Unii o acuza pe artista si pe compania Live Nation, care a organizat turneul, de neglijenta si de reducerea cheltuielilor cu pretul vietilor umane. Altii sunt, in schimb, revoltati de anularea concertului din Marsilia, care a incurcat planurile a mai mult de 50.000 de fani, multi dintre ei veniti de peste hotare pentru o vedea pe artista cantand.

Cantareata a tinut un moment de reculegere in memoria celor doi muncitori in timpul concertului sustinut in Udine (Italia) si si-a exprimat regretul pentru cele intamplate si pentru suferinta familiilor celor doi morti si celor 6 raniti grav.

 

Asculta fragmentul din noul cantec al lui Michael Jackson, " A Place With No Name ":

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare