Vedete din Romania

#salma hayek #madonna #rihanna #chris brown #kate winslet #mickey rourke #angelina jolie #oscar 2009 #jennifer aniston #brad pitt #saptamana internationala

Saptamana internationala: Salma Hayek s-a casatorit de Ziua Indragostitilor

Actrita de origine mexicana Salma Hayek, s-a casatorit chiar de Valentine's Day cu iubitul ei, miliardarul francez Francois-Henri Pinault . Cei doi au mai avut planuri de nunta si vara trecuta, dar abia acum au spus in sfarsit "Da" in fata altarului.

Salma Hayek si Pinault s-au casatorit pe 14 februarie, dupa o relatie mai lunga de trei ani marcata de certuri si despartiri, dar si de momente de bucurie, cum a fost nasterea fetitei lor Valentina Paloma in 2007.

Madonna: cantareata, actrita, femeie de afaceri

Dupa ce a anuntat ca va concerta si in Romania, Madonna revine la cariera de actrita. Ea vrea sa joace rolul lui Wallis Simpson, celebra americanca divortata de doua ori pentru care regele edward al viii-lea a abdicat de la tronul Marii Britanii.

Dupa ce a implinit 50 de ani, si a inregistrat recorduri prin incasarile ultimului turneu, artista isi face curat si in garderoba. Ea va expune la Londra tinute de scena mai vechi.

Rihanna nu depune marturie impotriva lui Chris

Rihanna batutaScandalul violentei domestice dintre Chris Brown si Rihanna a escaladat in aceasta saptamana odata cu aparitia unei poze facute de politie, dupa bataia crunta pe care cantareata a primit-o de la iubitul ei.

Chris Brown regreta incidentul pentru care va fi judecat la inceputul lunii martie, iar Rihanna a hotarat ca nu va depune marturie impotriva lui.

Cu bataie s-ar putea lasa si prima intalnire dintre Jennifer Aniston si Angelina Jolie de la divortul lui Jen de Brad Pitt. Cele doua rivale se vor intalni la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, care se va desfasura in noaptea de duminica spre luni si va fi televizata in direct si in Romania.

De la nuditate la colectii de pantofi

Kate Winslet a hotarat sa nu mai joace in scene nud. Dupa un numar impresionant de filme in care actrita a lasat pudoarea la o parte de dragul artei, se pare ca drama The Reader este ultimul film in care o vom vedea pe Kate goala. Rolul i-a adus o nominalizare pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal la premiile Oscar, asa ca nu putem spune ca nu a meritat.

Cand te uiti la Mickey Rourke , vezi un tip dur, de la care nu te-ai astepta sa umble cu multe bagaje dupa el. Mickey, nominalizat si el in cadrul ceremoniei de duminica pentru rolul din The Wrestler, a incercat sa urce la bordul unui avion cu un bagaj de mana de 36 de kg, care continea numai si numai pantofi.

Salma Hayek nu este doar o proaspata sotie. Ea este si mama de mai bine de optsprezece luni si ambasador UNICEF. Salma a fost atat de impresionata de suferinta mamelor si copiilor din Africa, incat ea a alaptat de la propriul san un bebelus de numai o saptamana.

Urmareste clipul video cu Salma si bebelusul infometat din Sierra Leone:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare