Vedete din Romania

#tom cruise #robbie williams #britney spears #amy winehouse #kylie minogue #elton john #shakira #madonna #jennifer aniston #sarah jessica parker #lady gaga #beyonce #christian bale #saptamana internationala

Saptamana internationala: Tom Cruise se face de ras in Brazilia

In vizita de promovare a noului sau film in Brazilia, Tom Cruise nu a ratat ocazia si a gafat de mai multe fata de localnici. Daca incidentul cu saritul pe canapeau la Oprah i-a amuzat pe unii brazilieni, ei nu au fost la fel de amuzati cand actorul le-a vorbit in spaniola si a facut referiri la Argentina.

Cand turneul de promovare a filmului cristale swarovski care ii vor purta semnatura vor fi vandute pentru a strange bani, folositi intr-o campania impotriva SIDA.

Shakira participa si ea la proiecte umanitare, pentru a-si onora rolul de ambasadoare UNICEF. Chiar de ziua ei de nastere, artista a inaugurat o scoala in orasul natal din Columbia, grav afectat de conflicte civile. 

Dilema de divort: Conturile sau copiii?

Dupa negocieri lungi de divort, copiii Madonnei vor ramane alaturi de ea. Artista a obtinut un ordin Madonna si copiiijudecatoresc care ii permite sa-i ia pe Lourdes, Rocco si David in Statele Unite, unde locuieste acum. De un divort greu ar putea avea parte si Sarah Jessica Parker. Actrita se teme ca sotul ei care a inselat-o ar putea sa plece cu o suma importanta din averea ei de peste 100 milioane dolari.

Jennifer Aniston va apela la inseminarea pe cale artificiala. Ea va suporta procedura intr-un film, jucand rolul unei femei care nu isi gaseste fericirea alaturi de nici un barbat, rol care seamana mult, din pacate, cu viata sentimentala a actritei. Probabil ca la copii se gandea si Lady GaGa atunci cand declara ca de Sfantul Valentin vrea sex, nu iubire.

Bataia, rupta din rai?

Beyonce nu a avut parte de laude dupa ce a cantat la ceremonie de inaugurare a presedintelui Obama. Ea a interpretat o melodie a cantaretei Etta James, pe care o si joaca in filmul Cadillac Records . Etta nu a fost incantata deloc, declarand ca ar vrea sa o bata la fund pe solista.

Unii ar spune ca de o bataie buna are nevoie si Christian Bale, care s-a purtat ca un copil rasfatat pe platoul de filmare al filmului Terminator Salvation. El si-a iesit din fire si a lansat o tirada de injuraturi si tipete impotriva directorului de imagine de pe platou.

Asculta mai jos iesirea nervoasa a lui Christian Bale:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare