Vedete din Romania

#tom cruise #katie holmes #mel gibson #george clooney #kate winslet #sean penn #winona ryder #beyonce #saptamana internationala

Saptamana internationala: Tom Cruise vrea scene sexy cu Katie Holmes

Lui Tom Cruise ii place sa-si exprime sentimentele in public. Ii plac si scenele sexy atunci cand le implica pe femeile speciale din viata lui. El a decis ca trebuie sa Film... scene sexy cu sotia lui, Katie Holmes, pentru a arata intregii lumi pasiunea dintre ei.

Atunci cand nu sare pe canapele , Tom Cruise filmeaza scene fierbinti cu femeile alaturi de care traieste. Dupa Nicole Kidman in filmul Eyes Wide Shut si Penelope Cruz in Vanilla Sky, acum i-a venit randul lui Katie Holmes, alaturi de care actorul cauta un proiect potrivit in care sa joace impreuna.

Tom Cruise nu e singurul care se bucura de scenele de sex. Sean Penn a insistat sa aiba mai multe scene de sex cu un alt barbat la filmarile peliculei Milk. Nuditatea in filme nu poate fi intotdeauna pe gustul tuturor, astfel ca scenele nud ale lui Kate Winslet intr-un film cu actiunea in timpul Holocaustului au fost criticate ca fiind de prost gust.

Aventurile barbatilor fatali de la Hollywood sunt uneori mai ciudate in viata lor privata si nu pe marele ecran. Brad Pitt sustine ca lui George Clooney ii plac stripperii blonzi, iar casnicia lui Mel Gibson este pusa in pericol de o rusoaica. Spre deosebire de Mel, pe care religia il obliga la monogamie , Milla Jovovich stie sa renunte la o casnicie atunci cand nu mai merge si acum a ajuns la sotul numarul trei.

Robert Pattison, cel mai atragator barbat conform ETonlineCel mai nou barbat care starneste dorinta fetelor este Robert Pattison , care interpreteaza personajul principal in filmul Twilight. El a castigat primul loc intr-un top al celor mai atragatori barbati publicat de ETonline si va trebui sa se obinuiasca cu ideea ca a devenit un sex-simbol.

Divele holywoodiene ii intrec uneori pe barbati cand e vorba de naravuri proaste. Angelina Jolie are probleme cu temperamentul si se calmeaza aruncand cutite, iar Winona Ryder nu se poate lasa de furat.

Chiar daca sunteti de acord sau nu cu ascensiune de peste noapte a lui Robert Pattison ca sex-simbol, reveniti vinerea viitoare pentru mai multe stiri din lumea mondena internationala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare