Vedete din Romania

#ovi #eurovision #boicot Eurovision #Paula Seling Eurovision

Scandal imens! Sustine ca a pierdut sute de mii de euro in urma Eurovisionului!

Nici nu a castigat, nici bani nu a luat. Ovi, cel care a compus piesa cu care Romania s-a calificat in finala Eurovision de anul acesta, spune ca vrea sa boicoteze editia de anul viitor.


Ovi sustine ca ar fi trebuit sa ia cateva sute de mii de euro ca producator al piesei "Miracle", in urma difuzarii ei la radio si TV. Banii nu au ajuns la el, ci la o casa de discuri internationala.

 Nu este singurul artist suparat. Un adevarat scandal s-a iscat la nivel international intre producatorii pieselor participante si EBU, organizatia care contabilizeaza aparitiile si aloca banii. "Multe tari din Scandinavia iau in calcul sa boicoteze EBU de anul viitor, neparticipand la Eurovision, in cazul in care contractul dintre EBU si autorul piesei castigatoare/ TV nationala din fiecare tara nu se schimba. Mai exact, in cazul meu, majoritatea banilor veniti din vanzari pentru Miracle pleaca la Universal Music, cea mai mare casa de discuri internationala, care are contact direct cu EBU, si nu la mine sau casa mea de discuri. (...) Daca aceste sume ar fi venit direct la mine, casa mea de discuri ar fi obtinut deja discul de Platina", a declarat Ovi pentru click.ro.

Romania s-a clasat anul acesta pe locul 12 la Eurovision cu piesa "Miracle", interpretata de Ovi si Paula Seling.

CITESTE SI: 

S-a terminat anul scolar! Iata care sunt vedetele care au copii premianti

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului