Vedete din Romania

#showbiz #oana zavoranu #costin marculescu #vedete intern #onorarii vedete #minciuni vedete #minciuni tv

Scandal in showbiz! 5 vedete acuzate ca au luat bani ca sa minta in emisiuni tv

Fie ca recunosc, fie ca nu, o seama de vedete ajung sa faca show in emisiunile de tip cancan in schimbul unui contract reciproc avantajos: starleta castiga niste bani pe seama credulitatii spectatorilor, iar postul TV incaseaza bani din publicitate in urma audientei inregistrate.

Costin Marculescu


Sursa foto: spynews.ro

Cel mai recent scandal, cel dintre Costin Marculescu si Mara Banica, in care cea din urma il acuza pe actor ca s-a insurat din interes, a ajuns un adevarat razboi intre emisiunile tabloide. Daca Marculescu a facut show mai intai pe la Antena 1, disensiunile dintre el si realizatorii emisiunilor l-ar fi determinat sa accepte oferta financiara mai generoasa a postului din Pache Protopopescu. "Cei de la PRO i-au creat toate conditiile si a semnat cu ei. I-au dat 1.000 de euro lui, iar Ellei (sotia lui - n.r.) tot atat", a declarat un apropiat al lui Marculescu, pentru ziarulring.ro.

Intrebat daca aceste detalii sunt adevarate, Costin Marculescu a recunoscut voalat: "In medie, pe an, din aparitiile tv, spectacole si ale evenimente, reusesc sa strang cam un miliard si jumatate de lei vechi"!

CITESTE SI:

Fostul sot al lui Teo Trandafir: "Am iubit un ideal. Locuiam in case separate"
Incredibil: Robert Turcescu si-a dus invitatii la nunta la pizzerie. Uite cat a costat meniul!
De ce au esuat negocierile intre Mihaela Radulescu si Antena 1 pentru "Danseaza printre stele".


Marcel Toader

Sursa foto: wowbiz.ro

Fostul sot al Anamariei Ferent, cel care a fost casatorit si cu Gabriela Cristea, a fost acuzat recent de cantareata ca bate la pas studiourile emisiunilor tabloide pentru a face rost de bani. "Se duce la emisiuni pentru bani, sa aiba cu ce sa-si plateasca intretinerea. Isi face imagine pe spatele meu! Primeste zece milioane la fiecare aparitie ca sa aiba din ce sa traiasca", a declarat Anamaria, potrivit spynews.ro.

Oana Zavoranu

Sursa foto: fanatik.ro

Un fost angajat al uneia dintre televiziunile care difuzeaza cu regularitate emisiuni de tip cancan a dezvaluit pentru reportervirtual.ro ca aproape toate subiectele din aceste productii sunt fabricate, iar vedetele iau bani frumosi. Una dintre divele care se imbogateste din emisiuni ar fi Oana Zavoranu. "Ia cam 1.500 – 2.000 de euro la doua emisiuni", declara sursa citata.

Bianca Dragusanu

Sursa foto: cugetliber.ro

Si despre Bianca Dragusanu s-a vorbit adesea ca nu apare la televizor fara sa isi negocieze bine pretul. 10.000 de euro ar fi incasat diva in urma scandalului dintre ea si Coco Paun, iubitul interlop, scandal readus pe tapet anul trecut.

Vica Blochina

Sursa foto: libertatea.ro

Nici Vica Blochina nu apare degeaba prin emisiuni. "Ia in jur de 1.000 de euro pe aparitie, dar atunci cand si-a facut debutul fulminant, la CanCan TV, a incasat vreo 8.000 de euro ca sa-l faca zob pe Piturca. Pro TV i-a platit silicoanele...", a mai marturisit fostul angajat tv.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare