Vedete din Romania

#vedete intern #oana roman #teo trandafir #showbiz

Scandalul dintre Oana Roman si Teo continua! “Esti o nimeni”

Oana Roman nu are de gand sa ingroape securea razboiului cu Teo Trandafir! Desi Teo Trandafir si-a cerut scuze public, Oana Roman  nu se lasa si o mai pune la punct inca o data pe vedeta de la Kanal D.

Oana Roman a descoperit recent un comentariu al lui Teo Trandafir referitor la imaginile cu fiica premierului din perioada in care era insarcinata in 9 luni! Un comentariu nu tocmai elegant, de aceea ar fi si reactionat asa de dur. 

“Adevarul e e ca Teo era foarte slaba. Si sa fiu la nivelul ei chiar nu imi doresc. N-as dormi linistita noaptea. Dar o femeie care nu a facut un copil sa-si permita sa vorbeasca in felul asta, e dovada frustrarii de a nu fi putut fi mama. si pentru ca s-a luat de mine in felul asta, o sa vorbesc pana o sa-i intre bine in cap ca nu se pune nimeni cu mine. A luat fix locul meu la kanal d. si sincer ma intereseaza prea putin parerea altora. E fix treaba mea ce spun atata timp cat si a permis sa vorbeasca de mine cum a vorbit. Ma intereseaza prea putin cine este ea. E o nimeni atata timp cat nu are nici o urma de caracter. Nu ma apar in faţa unui atac murdar si infam. Cat despre audiente... stie ea ce cifre a facut in primul sezon. Sunt curioasa daca are curaj sa le arate comparativ cu ale mele”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare