Vedete din Romania

#sinucidere #acuzatii #violente #scandaluri #violente vedete #scandaluri vedete

Scandaluri care au socat showbizul

In aceste zile, un nou scandal umbreste lumea showbizului romanesc. Protagonista acestuia este cantareata Alexandra Stan, care a marturisit ca a fost batuta cu bestialitate de managerul sau, Marcel Prodan, care ii era si iubit. Acest incident a socat intreaga opinie publica, devenind si unul dintre cele mai discutate subiecte in media din ultimele doua zile. De-a lungul timpului insa, showbizul a mai oferit situatii socante. Iata cateva dintre scandalurile care au mai izbucnit in presa, creand o mare rumoare in jurul lor.

1 Scandalul dintre Ana Maria Georgescu si Florin Chilian

Cantareata Ana Maria Georgescu, cunoscuta pentru celebra melodie "Ochii tai", si folkistul Florin Chilian au trait o frumoasa poveste de dragoste, care a inceput in anul 2004 si a durat pana in 2006. Foarte putina lume stia de aceasta relatie, deoarece acestia au incercat se sa tine departe de presa. Insa un accident de masina a scos la iveala, abia in anul 2010, nu doar povestea lor de dragoste, ci faptul ca Florin Chilian a agresat-o pe Ana Maria pe cand erau impreuna.

Acest subiect a atras imediat atentia opiniei publice, mai ales ca era vorba despre niste persoane extrem de retrase.

Florin Chilian a agresat-o pe Ana Maria dupa ce a baut peste masura la o petrecere. Cantaretul a urcat baut la volan si a facut accident, invinuind-o apoi pe Ana Maria pentru acest incident. In urma unor discutii mai aprinse, artistul a impins-o pe cantareata, care a dat cu capul de bordura. Pentru acest incident, Florin Chilian a fost condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare de Judecatoria Cluj.

2 Sinuciderea lui Adrian Nastase

Un alt incident, care s-a transformat intr-un adevarat haos a fost sinuciderea fostului premier Adrian Nastase. Dupa ce a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul Calitatii", Adrian Nastase a incercat sa isi puna capat zilelor, inainte sa fie ridicat de la locuinta sa. Gestul sau neasteptat a socat pe toata lumea, subiectul fiind supraabordat de mass-media.


3 Bataia primita de Rihanna

Un alt scandal, care a facut inconjurul lumii rapid, a fost bataia pe care celebra cantareata Rihanna a primit-o de la fostul sau iubit, rapperul Chris Brown, in anul 2009. Potrivit autoritatilor, cantaretul a batut-o pe artista in masina, dupa care a lasat-o pe marginea strazii. Solista a fost gasita de politie in stare de soc, prezentand mai multe leziuni la cap. Imaginile cu cantareata avand fata tumefiata au socat lumea intreaga.


Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare