Vedete din Romania

#gabriela cristea #minodora #cornelia rednic #vedete slabit #vedete intern

Schimbari spectaculoase de look: vedetele care au slabit enorm si secretele lor

Vedetele trebuie sa arate spectaculos zi de zi, insa, de multe ori, celebritatea are reversul ei. Astfel, din cauza stilului de viata obositor, stresant, multe s-au trezit cu probleme grave de greutate.

 Totusi, anul acesta a fost anul schimbarilor pentru multe dintre ele, astfel ca vedetele au impresionat prin schimbarile spectaculoase de look. Iata cum au reusit ele sa invinga lupta cu kilogramele:

1. Gabriela Cristea. 

Frumoasa prezentatoare TV a tot tinut prima pagina a ziarelor in ultimul an, insa nu doar din cauza divortului sau a relatiei sale noi, ci si datorita faptului ca a reusit sa slabeasca aproape 20 de kilograme. Astfel, vedeta arata mai bine ca niciodata. Secretul ei: o dieta personalizata, renuntarea la grasimi, trei sesiuni de sport pe saptamana. De infometat nu se infometeaza, ba chiar mananca de 5 ori pe zi, iar de trei ori pe luna isi permite luxul de a manca prajiturile preferate. 

2. Minodora. 

Simpatica Minodora a slabit enorm datorita dietei, sportului, dar si unor ceaiuri-minune. De altfel, schimbarea a fost atat de dramatica incat a fost nevoie de operatii estetice pentru a indeparta excesul de piele. 

CITESTE SI

Cadourile extravagante pe care le-au primit vedetele de Craciun

3 vedete sexy care vor deveni mamici in 2014

3. Cornelia Rednic. 

Cantareata de muzica populara a slabit aproape 10 kilograme adaptand Dieta Dukan stilului sau de viata si personalitatii sale. Astfel, desi a respectat in mare interdictiile celebrei diete, ea a pastrat in meniu legumele. A renuntat la cartofi prajiti, grasimi, fainoase, zaharuri si face miscare zilnic.

Foto: Agentiadepresamondena.ro. wowbiz.ro, click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare