Vedete din Romania

#Mihai Morar gemene #scrisoare Mihai Morar #mihai morar

Scrisoarea lui Mihai Morar catre gemenele sale care iti va face pielea de gaina

Gemenele lui Mihai Morar implinesc noua ani, motiv cu care prezentatorul de televiziune a transmis un mesaj mai mult decat emotionant. El a facut publica si o scrisoare pe care a compus-o pentru fiicele sale la un an dupa ce acestea au venit pe lume.

Mihai Morar marturiseste ca scrisoarea este intacta, “nu am sters nimic, cum nici nu am adaugat ceva”.

“Voi, amandoua, sunteti singurele care as vrea sa ramana in urma trecerii mele. Tatal vostru si-a ales o meserie in care doar „azi“ are valoare. Nu vor ramane dupa mine nici vorbe cioplite in piatra, nici cuvinte ferecate in coperti, nici portrete prinse in rama. Tati traieste in lumea lui „esti cel mai bun“, iar maine se poate trezi in lumea lui „esti un mare nimeni“. Cand veti creste mai mari o sa va povestesc cum, intr-o vara din tineretea lui, tati a vazut singur ca turmele de oameni care il purtau in brate s-au transformat in haite care il adulmecau. Dar poate ca voi stiti deja asta. In acea vara tulbure, voi erati la mami in pantece si ati coborat in lume exact in toamna cand tati se caznea sa arate ca e din nou bun, desi haitele asteptau sa sfasie un Nimeni.

Veti creste si veti afla ca oamenii sunt frumosi. Asa cum singure veti afla ca nu oamenii sunt cea mai frumoasa creatie a oamenilor. Pentru ca fuga lor prin lume ii obliga sa se urateasca. Eu si mami traim ca sa va aratam lucrurile frumoase care au iesit din mana si mintea omului. Oamenii sunt frumosi cand zambesc. Oamenii sunt frumosi cand canta. Oamenii sunt frumosi cand scriu. Oamenii sunt frumosi cand iubesc. Oamenii sunt frumosi cand viseaza si implinesc vise. Veti fi doi oameni frumosi daca va veti indragosti de cele mai frumoase creatii ale oamenilor: cuvintele, muzica, iubirea si locurile minunate de pe Pamant”, le-a scris Mihai Morar gemenelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare