Ion Dolanescu a lasat in urma o avere de aproximativ 2 milioane de euro, pe care o vor imparti mostenitorii lui legali. Pe langa proprietatile imobiliare, Dolanescu lasa in urma si drepturi de autor valoroase, care vor aduce bani in continuare.

Solistul detinea proprietati de peste 600.000 de euro in Bucuresti . Pe langa apartamentul (220.000 euro) si vila (400.000 euro) din capitala, Dolanescu mai avea o casa in comuna Tunari (100.000 euro), o casa de vacanta in Sinaia (150.000 de euro) si un teren de 4.700 mp in Ilfov (300.000 euro), conform Libertatea.

Dolanescu incepuse si constructia unei case, in comuna natala Persinari , judetul Dambovita. Artistul a murit in vila din Bucuresti, cumparata de la mostenitorii lui Barbu Stefanescu Delavrancea.

"Nu stiu daca a lasat vreun testament. A afirmat ca vrea sa-i lase intreaga avere fiului meu, pe care si l-a dorit atat de mult. Asta nu e o problema pentru ca sunt dispus sa impart totul cu fratele meu, Dragos", a spus Ionut Dolanescu.

Daca nu exista un testament legal, averea va fi impartita intre cei doi fii legitimi ai lui Ion Dolanescu. O parte importanta o constituie drepturile de autor, care vor aduce castiguri importante, mai ales ca ultimul album al regretatului artist, V-am iubit pe toti, va fi lansat in curand.

Ionut Dolanescu, in proces cu Cornelia Catanga

Cornelia Catanga l-a dat in judecata in urma cu doi ani pe Ionut Dolanescu pentru folosirea brandului "Cu lautarii dupa mine", inregistrat de ea la OSIM. Fiul marelui artist a lansat un album cu acest titlu, dar el sustine ca solista de muzica lautareasca nu este proprietara de drept a brandului.

Ionut a castigat in prima faza procesul, dar Cornelia Catanga a intentat recurs. Acum artista vrea 50.000 de euro, daune pe care le asteapta de la Dolanescu Jr. si de la casa de productie MediaPro Music, informeaza Ziarul Ring.
 

  •   2009-03-25
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii