Vedete din Romania

#angelina jolie #eva longoria #carmen electra #activitate sexuala #sex vedete

Secrete din paturile vedetelor

Vedetele sunt inainte de toate oameni obisnuiti, care iau viata intr-un ritm normal si au activitati comune cu restul persoanelor care nu se bucura de faima. Viata lor este insa vazuta cu alti ochi, mai ales de presa dornica de cancan. Astfel ca, de-a lungul timpului, in mass-media au fost dezvaluite chiar si cele mai intime momente din viata celebritatilor, in special cele legate de activitatea sexuala.

Iata ce vedete au marturisit care sunt secretele lor in pat si cum reusesc sa aiba o viata sexuala satisfacatoare.

1. Angelina Jolie

Actrita Angelina Jolie, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a marturisit intr-un interviu ca i-a placut la nebunie sa faca sex in timpul sarcinii. "Sarcina este minunata pentru viata sexuala. Te face mai creativ. Asa ca te distrezi si ca femeie, esti atat de rotunda si plina", a declarat vedeta.

Angelina Jolie este bine cunoscuta si pentru inclinatia sa spre sadomasochism, care i-a dominat destul de mult timp identitatea sexuala. Aceasta tendinta a sa s-a mai domolit in momentul in care a intrat in relatia cu actorul Brad Pitt.


2. Eva Longoria

Topmodelul Eva Longoria a marturisit ca ii place sa fie supusa in pat, de aceea simte o reala placere cand este legata la maini, iar partenerul preia controlul.

"Nu ma supar sa fiu legata cu esarfe matasoase, imi place cand un barbat preia controlul. Mi se pare foarte sexy sa fii supus", a dezvaluit actrita.

3. Carmen Electra

Frumoasa actrita Carmen Electra a recunoscut ca, in timpul partidelor de sex, ii place sa fie lovita peste fund si sa aiba mainile prinse in catuse.

4. Christina Aguilera

Cantareata Christina Aguilera a marturisit ca una dintre marile sale placeri sexuale este jocul de rol. Vedeta a declarat ca unul dintre costumele pe care ii place sa le poarte cel mai mult este cel de asistenta.


5. Fergie

Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, a declarat ca una dintre cele mai mari fantezii sexuale este sa se filmeze in timp ce face striptease. Fergie a marturisit ca pune in practica deseori aceasta fantezie si ca a instalat in camera sa chiar si o bara de dans.

Sursa foto: fanpop.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare