Vedete din Romania

#mihaela radulescu #dani otil #bogdan radulescu #divort #proces

Secretele divorturilor Mihaelei Radulescu

Dupa ce primul sot al Mihaelei Radulescu a negat existenta actelor de divort si i-a cerut vedetei sa-i dovedeasca ca are dreptul sa-i poarte numele au inceput sa iasa la lumina informatii despre cele doua actiuni de divort: una in 1990, una in 1997.

Prima actiune de divort dintre Mihaela si bogdan radulescu a fost intentata la numai un an dupa casatorie. In 1991, magistratii au respins actiunea de divort deoarece nici una dintre parti nu s-a prezentat la proces.

Bogdan a cerut divortul chiar inainte de revolutie pe motiv ca "parata nu avea afectiune fata de el, pleca si venea cand dorea din domiciliul conjugal, nu contribuia in niciun mod la menajul comun", conform Ziarul Ring.

Mai mult, se pare ca problemele din cuplul celor doi au venit imediat dupa nunta. La doua dupa luni dupa casatorie, Mihaela a inaintat o cerere de partaj in 16 ianuarie 1989, solicitare respinsa de Judecatoria Sectorului 1. In toamna lui 1989, Bogdan a cerut divortul solicitand ca Mihaela sa nu-i pastreze numele.

Procesul de divort a fost suspendat din cauza revolutiei si, la reluarea lui, nici unul dintre soti nu s-a mai prezentat si magistratii au respins actiunea de divort.

A doua actiune de divort a fost intentata de Mihaela Radulescu inainte de casatoria cu Stefan Banica Jr. Conform Cancan, Mihaela l-a citat pe sot la mica publicitate si a adus doi martori la proces. Bogdan nu s-a prezentat si casatoria a fost desfacuta "din culpa exclusiva a lui Bogdan Radulescu". Magistratii i-au admis atunci Mihaelei si cererea de pastrare a numelui dobandit prin casatorie.

 

Citeste si

Mihaela Radulescu risca sa redevina Mihaela Tiganu

Primul sot al Mihaelei Radulescu sustine ca nu exista acte de divort

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului