Vedete din Romania

#frumusete Andreea Marin #vedete intern #showbiz #andreea marin

Secretul Andreei Marin pentru un ten luminos! Costa mai putin de 1 leu!

La 42 de ani, Andreea Marin marturiseste ca nu are nevoie de operatii estetice. Iata cum incearca “Zana” sa-si pastreze frumusetea.

“Cel mai important lucru in ingrijirea tenului este demachierea si hidratarea. E foarte esential pentru tenul nostru, caruia ii dorim luminozitate. Bea apa, nu te mai machia si foloseste o crema buna! Bun nu inseamna neaparat scump, poti chiar sa te folosesti de ceea ce-ti ofera natura. Si-n cartea mea «Pretuieste Viata» am descris o astfel de masca pe baza de argila, dar acum, pentru ca am tot felul de roade in gradina, mi-e mult mai usor sa folosesc, spre exemplu, un castravete. E foarte simplu. Il tai, asa cum facea bunica odinioara, si-l asezi pe fata. Atunci când nu particip la evenimente, nu ma machiez, nici macar la birou. incerc sa pastrez limita bunului simt, caci la 40 de ani plus nu poti sa rezisti. Eu nu-mi doresc operatii estetice. Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am nevoie inca”, a declarat Andreea Marin pentru Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare