Vedete din Romania

# brigitte nastase # copii nastase # familie nastase #ilie nastase

Secretul lui Ilie Nastase. Singurul sau baiat, nascut de o copila

Ilie Nastase are cinci copii, insa nu este tatal biologic al tuturor acestora. Fiul sau, Nicholas, a fost adoptat, iar secretele acestei adoptii au fost povestite chiar de fostul tenisman. Evident, Nicholas stie situatia sa, insa este foarte apropiat de parintii sai adoptivi. 

Ilie Nastase are la activ 3 casnicii si cinci copii. Nu toti sunt insa copiii sai biologici. 

Primul copil al lui Năstase este Nathalie, care acum are 40 de ani şi a cărei mamă este prima soţie a lui Ilie, belgianca Dominique Grazia, cu care acesta a fost casatorit 8 ani, pana in 1980.

După divorţul de aceasta, Ilie şi-a refăcut viaţa cu Alexandra King, un fotomodel american de succes in acea perioada. Alexandra nu a putut ramane insarcinata, asa ca sotii au decis sa adopte un copil. Asa a aparut in familia Nastase Nicholas. Ei au urmat procedurile americane de adopţie şi pe 1 iulie 1987 s-a născut Nicholas, iar a doua zi a fost luat in familia tenismanului. Mama naturală a acestuia era o puştoaică de 13 ani, din San Antonio, care rămăsese însărcinată cu un coleg de şcoală. 

Nicholas are acum 29 de ani şi locuieşte la New York, dar vine destul de des în România pentru a-l vedea pe Ilie Nastase, scrie Adevarul. Fostul sportiv si sotia sa de atunci, Alexandra, au mai adoptat si o fetita, pe Charlotte, născută pe 14 martie 1990. Mama naturală a acesteia este o femeie din Miami, care la vremea respectivă se apropia de 40 de ani şi mai avea şapte copii. 

Casnicia cu Amalia Nastase i-a mai adus lui Nasty doua fete. Si Brigitte, actuala sotie a lui Nastase are doi copii, insa dintr-o relatie anterioara. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare