Vedete din Romania

#secretul siluetei #silueta Romanita Iovan #silueta #romanita iovan

Secretul unei siluete de invidiat de la Romanita Iovan! Face asta zilnic pentru a se mentine

Creatoarea de moda Romanita Iovan are 52 de ani, insa arata mai bine ca niciodata. Silueta acesteia este invidiata chiar si de catre adolescente.

Romanita Iovan, a dezvaluit care este secretul siluetei ei. Aceasta a declarata pentru un post de televiziune ca este foarte atenta la alimentatie si face mult sport.

"Mananc mai multe legume, fructe si peste. Imi iau zaharul din fructe. Nu mananc foarte des dulciuri si nu sunt o gurmanda. Cand a fost sezonul de fructe mancam un kilogram de struguri pe zi, acum astept ciresele. Meniul meu este compus dimineata din seminte, de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovaz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fara zahar. E un ritual, sunt obsedata sa pun in cescute. Nu beau alcool si nu fumez, dar cafeaua o ador. Un alt truc este carafa cu apa in care pui un ban sau o lingurita de argint si busuioc proaspat si lasi asa peste noapte. A doua zi bei toata apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifica apa, busuoicul are si el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arata de 55 si facea asta. Fac si sport, dar acasa. in jumatate de ora fac o mie de abdomene, cateva exercitii cu mainile si cateva cu picioarele si nu exagerez! Nu este foarte greu daca respiri", a declarat Romanita Iovan.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare