Vedete din Romania

#vedete insarcinate #vedete intern #elena basescu #antonia #showbiz

Sexy-mame! Gravidele din showbiz isi arata formele rotunjoare

>Nu e bucurie mai mare pentru o femeie decat sa devina mama, iar celebritatile mondene stiu cum sa faca din cele cateva luni de sarcina adevarate momente de glorie. Cu burtica la vedere, sexy-mamicile din showbiz se mandresc cu formele rotunjoare pe care le-au capatat.

Antonia



Antonia are 25 de ani si e deja la a doua sarcina. Viitoarea mamica isi etaleaza cu mandrie burtica. Mai are patru luni pana cand naste, insa nu se lasa si afiseaza tinute indraznete, pline de senzualitate: fuste scurte, decolteuri adanci, rochii mulate sau transparente. Aparitiile ei sunt apreciate de fani, motiv pentru care artista a decis sa nu ascunda nimic, asa ca posteaza pe Facebook fotografii in care isi arata incantata formele. Imaginea de mai sus a adunat nu mai putin de 165.000 de aprecieri.

CITESTE SI:

Complotul amantilor. Vedete care s-au aliat cu dusmanul
Legatura incredibila dintre Andra si Dan Balan!
Prima reactie publica a lui Mihai Nesu dupa decesul tatalui sau

 

Elena Basescu

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

In cinci luni este insarcinata si Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu. Daca pana acum, Eba nu iesea din tinutele elegante, data fiind si pozitia de europarlamentar pe care a ocupat-o ani in sir, mai nou, aceasta a adoptat un stil sport, comod, lejer, mai ales ca si in cazul ei deja formele de gravida incep sa prinda bine contur. In urma cu cateva saptamani, ea a fost surprinsa de paparazzii purtand o bluza larga care avea inscriptionat mesajul "It’s a boy!" ("E baiat!").

Ioana Blaj

Sursa foto: spynews.ro

Doar cateva saptamani mai sunt pana cand Ioana Blaj urmeaza sa aduca pe lume baietelul ei si al producatorului Ducu Ion. Nu demult, blonda a postat pe un cont de socializare o imagine in care isi etaleaza si ea mandra burtica de gravida... la piscina.

Mirela Boureanu Vaida




Si burtica Mirelei Boureanu Vaida incepe sa se vada din ce in ce mai mult de la o zi la alta. Moderatoarea emisiunii "Mireasa pentru fiul meu" este si ea insarcinata in patru luni, iar kilogramele in plus incep sa se observe. Nicio problema, pare sa isi fi spus insa prezentatoarea, care poarta in continuare tinute provocatoare.

Blake Lively

Sursa foto: blogvedete.com

Si vedetele de peste Ocean fac caz de sarcina lor. Dupa ce a facut luna aceasta anuntul ca este insarcinata, Blake Lively si-a aratat zilele trecute pentru prima data burtica pe covorul rosu, la evenimentul "God’s Love We Deliver Golden Heart Awards Gala". Intr-o rochie lunga creata de Michael Kors, actrita in varsta de 27 de ani a zambit deosebit de fericita de formele sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare