Vedete din Romania

# gerard pique #copil #nunta #shakira #antonio de la rua #Gradina Botanica din Girona

Shakira si Gerard Pique se pregatesc de nunta. Iata ce loc bizar au ales cei doi

In presa din strainatate apar din ce in ce mai multe zvonuri despre casatoria dintre cantareata Shakira si fotbalistul spaniol Gerard Pique. Cei doi au devenit parinti de curand, insa nu au facut pana acum nicio declaratie despre casatoria lor.

Un prezentator spaniol sustine insa ca aflat locul si data nuntii. Realizatorul Alfons Arus, care prezinta emisiunea "Arucitys", a dezvaluit ca Shakira si Gerard Pique s-ar casatori pe 17 iulie intr-un loc destul de bizar: Gradina Botanica din Girona.

Cantareata Shakira si fotbalistul Gerard Pique formeaza un cuplu din anul 2010. Anul acesta, cei doi au devenit parintii unui baietel, pe care l-au botezat Milan.

Inainte de a incepe o relatie cu fotbalistul spaniol, Shakira a trait o frumoasa poveste de dragoste cu Antonio de la Rua, fiul unui fost presedinte al Argentinei, timp de 11 ani.

Desi cei doi au anuntat ca despartirea s-a facut pe cale amiabila si ca au ramas prieteni, ulterior, in presa au aparut informatii care contraziceau acest lucru. Antonio de la Rua a dat-o chiar si in judecata pe cantareata pentru neachitarea unor datorii.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului