Vedete din Romania

#Silvia Dumitrescu umilita #silvia dumitrescu #alexandru arsinel

Silvia Dumitrescu, umilita de Alexandru Arsinel

Silvia Dumitrescu a fost invitata de Alexandru Arsinel sa intre in competitie pentru ocuparea postului de solist la Teatrul de revista “Constantin Tanase”. Cantareata a urcat pe scena si nici macar nu a fost luata in seama, intrucat juriul a crezut ca artista face o gluma, nicidecum un numar care trebuia notat!

Silvia Dumitrescu a pierdut concursul in favoarea unor concurente mai putin pregatite!

“In urma cu o luna, Alexandru Arsinel ar fi insistat pe langa Silvia sa vina la teatru, sa dea concurs, motivand ca avea nevoie de nume consacrate pentru a ridica stacheta spectacolelor de divertisment! Cum ea a mai fost invitata in show-uri pana atunci si se descurcase de minune, in plus, mai dorea sa isi puna in cartea de munca vreo doi-trei ani de activitate si sa isi aduca aportul la concerte, a spus ca de ce sa nu o faca si pe asta! Din pacate, socoteala din targ nu s-a potrivit cu cea de acasa, intrucat, la fata locului, artista a fost informata ca nu poate urca pe scena la fel ca si ceilalti concurenti alaturi de orchestra, fiindca nu ar fi repetat melodiile, ci va concura cu negativul! Apoi, o persoana care se ocupa cu ordinea candidatilor i-a zis ca atunci cand va intra in sala in fata juratilor, trebuie sa isi spuna numele, varsta si studiile, sa o cunoasca mai bine cei care dau note!!!”, au dezvaluit prietenii Silviei Dumitrescu pentru WOWbiz.ro.

 

Dupa show, cunoscuta cantareata a avut parte de cea mai neplacuta surpriza din viata ei!

“Silvia s-a simtit umilita in acest concurs si a plecat de acolo cu un gust amar! Va vine sa credeti ca atunci cand a intrat pe scena, Horia Moculescu si Ionel Tudor, doi dintre membrii juriului, au ramas surprinsi, fiindca ei nu stiau ca Dumitrescu va da o proba!!! In plus, la final, i-au spus ca nici nu o jurizeaza, fiindca au crezut ca ea face doar un moment acolo, o sarada, asa cum se mai obisnuieste, nicidecum ca este o candidata la postul de solista! Pe urma, l-au intrebat si pe Arsinel ce se intampla, iar acesta a spus ca el ca face totul ca la carte si ca artistii vechi trebuie sa concureze cu cei noi, iar cel mai bun sa castige! In acel moment, Silvia a plecat suparata, mai ales ca era clar ca vor fi alese alte persoane si a regretat total pasul facut! Ne-a zis ca daca i se explica de la inceput ca se afla acolo pentru ca Alexandru Arsinel sa demonstreze lumii ca face concursuri profesioniste si avea deja castigatoarele, doua fete mai tinere, din noua generatie, ar fi inteles! Insa asa, s-a simtit aiurea si nu merita acest lucru, mai ales ca s-a si pregatit pentru post! E incredibil ce s-a intamplat, in conditiile in care Silvia  este o solista de mare valoare, cu un Conservator la activ si sute de spectacole! Sa fie tratata in acest mod este de neacceptat”, au mai spus surse din preajma artistei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare