Vedete din Romania

#autopsie Dan Condrea #deces Dan Condrea #Hexi Pharma #dezinfectanti diluati

Sinucidere, crima sau accident? Ce spun vedetele despre decesul lui Dan Condrea

Decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a iscat o serie de ipoteze! Prima si cea mai vehiculata varianta a fost cea a sinuciderii!

Pilotul de raliuri Titi Aur (foto) a sustinut de la bun inceput varianta sinuciderii. Iata cum argumenteaza afirmatia: “Raman la concluzia ca a fost sinucidere, pentru ca si-a luat o masina fara urme de siguranta, a intrat frontal in copac, nefiind in depasire, avand si viteza foarte mare...cunosc bine drumul. Cred ca alegerea a fost a lui. Multumim ca nu a intrat frontal in alta masina!”, a declarat Titi Aur, scrie wowbiz.ro.

Si realizatorul tv Mircea Badea este de aceeasi parere. „In acest moment, varianta accidentului poate fi exclusa. Nu exista urme de frana!”, a spus Mircea Badea. „Eu exclud total varianta accidentului”, a adaugat el.

Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, este insa de alta parere. Europarlamentarul are dubii ca persoana care a decedat in accidentul de duminica este patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, si lanseaza ipoteza scoaterii sale incognito din tara. Da, am dubii, da. Am dubii, pentru ca fata este de nerecunoscut. Momentul este iarasi unul foarte important, urma sa fi dat declaratii, poate ca unii vor sa nu dea declaratii sau el n-ar fi vrut sa dea declaratii. Cred ca era un moment in care disparitia lui, nu fizica, ci din Romania, ar opri multe lucruri”, a declarat Monica Macovei la RFI.

"In primul rand, trebuie sa stim daca acel cadavru este chiar el - si se poate lua ADN-ul si se verifica asta - sau el a fost scos sau a plecat din tara, tocmai pentru a nu da declaratii. Eu cred ca asta este in acest moment cea mai plauzibila versiune. Deci ADN si sa ne spuna clar cine este cel de acolo”, a cerut presedintele M10.

Sursa foto: adevarul.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare